AVUI A POL

SOU ELS MILLORS!!!

26/05/2018
El RCDESpecial fa història proclamant-se campió de la primera edició de LaLiga Genuine, un torneig on primen per sobra de la resta els valors i al llarg del qual ens han emocionat amb les seves demostracions del més pur sentiment perico.

Redacció, 19h Magnífiques notícies les que ens arriben des de terres gallegues, i és que ja és oficial: el RCDESpecial s'ha proclamat capió de la primera edició de  LaLiga Genuine, competició normalitzar la pràctica del futbol entre el col·lectiu de persones amb capacitats diferents. Els nois de Xavi Tendero i Manel Algeciras ho han fet per la via ràpida:  per proclamar-se campiona, necessitaven una victòria i un empat o bé no perdre per 4 a 0 contra el Fundación Celta Íntegra, l'equip amfitrió i que arribava a la darrera fase del campionat com a segon classificat amb quatre punts menys que els pericos: al matí, han bautut al Levante per 3-0, i ja a la tarda, han guanyat el Rayo per 0-1. El títol és donc blanc-i-blau. 

L'equip perico ha estat dominador de la competició des del seu inici, superant amb èxit les diferents fases disputades amb anterioritat a Vila-real, Tarragona i Mallorca, on han pres part els representants d'Athletic Club, Atlético de Madrid, Dépor, Real Sociedad, València, Osasuna, Vila-real, Celta de Vigo, UD Las Palmas, Llevant, Reus, Nàstic de Tarragona, Mallorca, Girona, Córdoba, Huesca i Rayo Vallecano, a banda dels nostres campions. A més, s'han sabut guanyar el cor de tota l'afició blanc-i-blava per les seves mostres d'entusiasme i d'amors als colors blanc i blau, que han anat compartint via xarxes socials al llarg d'aquests mesos. Des d'aquí, la nostra felicitació als responsables del club per aquesta exitosa iniciativa solidària i integradora, i als nostres futbolistes i tècnics, la nostra més sincera enhorabona.