AVUI A POL

FEM UNA ESTRELLA AMB... RAQUEL MATEOS

26/05/2018
📽 La popular comunicadora fa una crida a la unitat dels pericos, evitant baralles, al temps que fa una petició a Roger Guasch.

Redacció, 7:30h Aquesta setmana, de la mà d'Estrella DAMM, ens hem citat amb un personatge ben conegut de l'espanyolisme, la Raquel Mateos. La periodista, que va conduir durant molts anys l'espai televisiu Hat trick Espanyol, és ara cap de premsa i comunicació de la UFEC, però segueix ben al cas de l'actualitat del club i l'equip que porta al cor.  Com molts d'altres espanyolistes, la Raquel ha viscut decebuda la temporada que acaba de finalitzar, i només el final de curs amb Gallego ha donat una mica de llum a tanta grisor: "Amb el canvi d'entrenador hem recuperat una mica l'autoestima però ha estat una temporada decepcionant per les expectatives que s'havien posat. Des del començament ja vam veure que amb el tema dels sostre salarial no arribarien els fitxatges desitjats i s'ha anar arrossegant tot, però espero que amb els canvis que hi ha hagut al club la propera temporada es plantegi una mica millor que ara".

A banda d'aquests últims partits, també destaca dos moments Estrella: "Em quedaria amb dues victòries, la de la Copa enfront del Barça, una catarsi col·lectiva, i la de l'Atlético al Wanda, un triomf de prestigi. Ens agrada fer aquestes fites malgrat després no complim on toca, però també enorgulleix".  Davant tanta irregularitat, no resulta estrany el que li demana al futur: "Continuitat, regularitat, transparència, amb els objectius clars, que un tècnic més enllà de les rodes de premsa entengui com és el club, volem un crack, i s'ha de construir un projecte que sigui il·lusionant". 

Ara mateix, davant determinades informacions, resulta complicat pensar que s'acompliran els objectius fixats al seu dia per Chen Yansheng, tot i que la comunicadora trenca una llança pel president i propietari del club: "Confio que sí però estem en mans de les polítiques de la Xina; s'ha deixat una bestiesa i li exigim que segueixi posant diners, ja està bé aquesta exigència però no crec que pugui anar més enllà. Ara s'estan posant jugadors a l'aparador, no sé...  esperem a veure què ens expliquen,  quins jugadors es fitxen, quin entrenador tenim, i que comenci la pretemporada amb la il·lusió de  saber amb quin equip comptarem". Parlant precisament del nou entrenador, celebra l'arribada de Rubi, un home amb el cor perico: "Va estar a la casa, al Futbol de Base, i almenys sabrà com funciona al club malgrat el que ha canviat els últims anys. La seva visió del futbol ens agrada, falta que tingui els jugadors per fer aquest futbol".

El que no aprova la Raquel és la pujada del preus dels carnets avançada recentment pel director general corporatiu Roger Guasch: "Ha vingut un gerent nou i ha de fer feina, però, el tema de pujar els carnets, senyor Guasch, deixi-ho ja per la temporada vinent; hi ha d'altres prioritats en el tema social, com recuperar la Grada Canito, i si després s'han d'apujar els carnets, ja es veurà, però no els apugi..."

Ja per acabar, el seu brindis ha estat per demanar "unitat entre els pericos, que no ens barallem tant entre nosaltres, i mirar endavant per un futur més alegre, amb més èxits  poder celebrar algun títol aviat".