AVUI A POL

UN APLEC AMB VISTES AL MAR

25/05/2018
Ramon Luis, president de la penya BiB de Blanes, i Araceli Pérez, presidenta de la FCPE, han explicat a PericosOnline.ràdio els detalls d'una festa que convertirà la vila de La Selva en capital del sentiment perico.

Redacció, 15h El cap de setmana del 2 i 3 de juny, l'espanyolisme es donarà cita a Blanes per viure la data, socialment parlant, més important de l'any, l'Aplec de Penyes. Una festa en la qual, independentment de quins hagin estat els resultats esportius o els balanços econòmics, la pericada es dóna cita per gaudir d'unes activitats on queda palès el més pur sentiment espanyolista.

Avui, al nostre programa, hem rebut Ramon Luis, president de la penya organitzadora, i l'Araceli Pérez, presidenta de la FCPE, que ens han posat al dia dels preparatius d'aquesta activitat que com han destacat, malgrat comporta deixar-se la pell per la feina que comporta, queda recompensada per com la gaudeixen centenars de seguidors blanc-i-blaus. Amb ells hem repassat algunes de les activitats, com exposició a la Sala García Tornel de Blanes sobre la història i records de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes i del mateix club, un partit de futbol entre els Veterans RCDE i el CD Blanes, homenatge a l'utiller José Antonio Gómez García 'Chache', que se celebrarà a la Ciutat Esportiva de Blanes, i alguns dels plats forts ja el diumenge, com la recepció de les penyes i l'esmorzar de l'Aplec a la Plaça dels Països Catalans, la rebuda per les autoritats locals, el pregó, que anirà a càrrec de l'exjugador blanc i blau, Luis García., ball de sardanes i música d'animació, un partit de futbol 7 entre el RCD Espanyol Special i el Girona CF Special, i com no, el dinar de germanor de l'Aplec. El punt i final serà una traca a càrrec de la Pirotècnia Europlà de València.

Cal recordar que el preu per assistir a l'Aplec és de 26€ per als adults i 17€, el menú infantil (els preus inclouen esmorzar i dinar), i el pagament s'ha de fer a través de transferència bancària al següent número de compte: ES51-2100-0712 -8801-0145-8316, indicant nom complet o penya a la qual es pertany, número de places i quins són adults i infantils. Un cop realitzada la transferència, s'haurà d'enviar una còpia i les dades anteriors a  o a .

 

 

Per a tothom qui vulgui desplaçar-se amb comoditat fins a Blanes, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol (FCPE) posarà a disposició autocars amb sortida des del RCDE Stadium i des de la Plaça Espanya de Barcelona a un preu de 12€. Imprescindible fer la reserva prèvia, que podrà fer-se al local de la FCPE del RCDE Stadium els dijous de 17h a 20h.

Per a més informació, podeu trucar als següents telèfons: 649.710.865 (Ramón Luis) o al 679.915.264 (Alberto Romero).