AVUI A POL

RUBI ANUNCIA QUE DEIXA L'HUESCA

25/05/2018
📽 El tècnic, que malgrat l'evidència afirma, "no anunciaré avui el meu futur on va perquè no estan les coses tancades", ha confirmat que el seu equip de treball marxarà amb ell: es tracta de Jaume Torras, Xavi Gil i Manel González.

Redacció, 13:30h Joan Francesc Ferrer, Rubi, acaba d'anunciar en la roda de premsa que no continuarà la propera temporada dirigint la Sociedad Deportiva Huesca. El tècnic de Vilassar, que dirigirà a l'Espanyol les properes dues temporades, ha tingut paraules d'agraïment al club aragonès: "Us anuncio que no vaig a seguir aquí. No puc fer esperar al club més temps. Vull acomiadar-me aquest diumenge de l'afició. Agraïment tremend a tots els que hem format part d'això. Sense això hauria estat impossible". El maresmenc, que malgrat l'evidència ha afirmat, "no anunciaré avui el meu futur on va perquè no estan les coses tancades", ha dit que ha acabat de prendrela decisió aquesta mateixa setmana i que li ha "costat molt". "M'he sentit molt estimat des del primer moment. Quant et tracten amb tant d'afecte és difícil prendre una decisió". "Marxo satisfet del que hem aconseguit, marxa un millor Rubi. He viscut en un club que m'ha ensenyat coses. Mai paro d'intentar impregnar-me de tots amb els que treballo El tracte que li heu donat a la meva família és fantàstic", ha dit Rubi, que pensa que la gent d'Huesca  pot "entendre" la seva decisió i que és millor sortir "amb afecte que amb una puntada al cul". De totes maneres, es centra encara en el seu actual equip: "Vull ser campió de Lliga".

A més, Rubi ha confirmat que el seu equip de treball marxarà amb ell en la seva nova etapa: "Xavi, Jaume i Manel també m'acompanyaran"; es tracta de Jaume Torras, segon entrenador; Xavi Gil, preparador fisic; i Manel González, analista.  Torras (Vic, 1968) ha estat la seva mà dreta de Rubi en l'Osca, assumint el lloc de segon entrenador, com ja va fer en els anteriors equips pels quals ha passat el nou preparador perico La seva vinculació professional sorgeix després de coincidir en l'staff de la primera plantilla del FC Barcelona, a l'estiu del 2013. Abans ja havien estat companys de vestuari durant la seva etapa com a jugadors en el Manlleu. Torras també ha estat entrenador del propi Manlleu -on després passaria a ser director tècnic-, del Vilassar de Mar i del Cornellà. Com a futbolista va passar per la Masia en la dècada dels vuitanta, per militar més tard en altres equips catalans. Xavi Gil (Barcelona, 1973) acompanya a Rubi des que va debutar a les banquetes, al capdavant del Vilassar de Mar, exercint tasques de preparador físic, a més de contribuir a l'anàlisi prèvia de partits elaborant vídeos. És llicenciat en INEF i té el títol de tècnic nacional. També va ser segon entrenador a l'Alcorcón en el temps en el qual Rubi va estar al Barça. Pel que fa a Manel González (Pineda de Mar, 1973) ha exercit com a recuperador físic de la plantilla, fent el seguiment i la readaptació al treball dels jugadors que han patit una lesió. A més també ha fet tasques d'scouting. A Segona ja ha treballat amb Rubi al Girona i Valladolid, i abans havien coincidit a l'Espanyol B i el Sabadell. També va exercir tasques de primer tècnic del Vilassar i el Pineda.