AVUI A POL

DAVID GALLEGO: 'ESTIC CONVENÇUT QUE FAREM UN GRAN PARTIT'

25/05/2018
El tècnic, que avisa que el Compos provarà de jugar amb l'ansietat dels seus, esquiva el tema de la banqueta del primer equip: "Aquestes decisions les heu de preguntar als responsables. Jo simplement sóc un treballador que prova de fer la seva feina"

CE Dani Jarque, 12:45h Un cop finalitzada la seva breu però increïblement exitosa al front del primer equip, David Gallego torna a la banqueta del filial per disputar un partit importantíssim, el que diumenge l'enfronta a la SD Compostela, en la tornada de  la ronda de campions del play-off d'ascens a Segona B. Després del 0-0 de l'anada, els blanc-i-blaus necessiten un triomf per recuperar la categoria perduda l'any passat, un repte que el surienc afronta confiat en les possibilitats del seu malgrat el resultat ho deixa tot molt obert: "És el resultat que hi ha, no ho podem canviar, hem de saber que és una eliminatòria de mínim 180 minuts, m'hagués agradat més un 0-6 però hagués estat pitjor un 5-0, el resultat és el que hi ha, ens centrem més en el joc i el que va passar i valorem on podem créixer i ens poden fer mal perquè ens facin menys".

Del Compos, destaca l'entrenador que és "un rival que a nivell defensiu ho va fer a la perfecció que espero ho repeteixi aquí, però també que sigui més protagonista amb la pilota. Provaran de jugar amb la nostra ansietat pel resultat, és un rival que te molt clar al que juga i se'ls veu molt convençuts, el que els fa temibles. Pel resultat de l'anada, tenen major percentatge de superar l'eliminatòria". 

Pel que fa a quina importància te l'ascens, considera que "ho és sobretot a nivell institucional, perquè els equips són més professionals i hi ha millors camps, la categoria li aniria bé a l'equip. Pel que fa als jugadors, tiraran endavant en qualsevol cas".  Sobre si a ell li faria il·lusió entrenar-lo un altre cop a la categoria de bronze, ha reblat que "a mi em fa il·lusió entrenar demà, i provar de guanyar la promoció aquest diumenge". En aquest mateix sentit, no ha volgut entrar sobre el futur de la banqueta del primer equip, l'arribada de Rubi i si li hagués agradat posicionar-se en aquest sentit: "Juguem contra el Compos diumenge, pel club és molt important guanyar i ara mateix el menys important és l'entrenador del filial o del primer equip. El primer és el Compos, el vull guanyar, i a partir d'aquí les decisions les heu de preguntar als responsables de decidir, jo sóc un treballador del club que fa el millor que pot la seva feina, la resta no em preocupa".

Tornant al partit i el factor ambiental, i com gestionar la pressió, ha insistit que "la pressió és una mentida, és la que la teva et vulguis ficar. L'afició l'has de tenir sempre del teu costat, i l'anem a tenir, i quan no està del teu costat és com si no estigués. Al final juguen 11 contra 11 amb el mateix reglament, sabem que camp hi ha, en quines condicions i hi ha unes decisions arbitrals". 

Als seus homes en qualsevol cas els veu "molt bé, tot l'any ha estat igual, conec alguns de fa molt de temps i sé que aniran a competir. Estic convençut que faran un gran partit".  Sobre quin serà el contingut del seu últim discurs al vestidor abans de saltar a la gespa, ha reconegut: "Ho estic pensant; moltes vegades preparem unes coses, però com sóc emocional i passional, al final el que et digui el cor será el que deixaré anar, podria dir alguna cosa i al final seria una altra perquè em conec".

Abundant en el plantejment de l'encontre i posant com a exemple l'anada, ha reconegut que "tenim una manera de jugar que no canviarà però hem de traduir la possessió en més maneres de joc, hem de buscar una altra mena de solucions". També se li ha plantejat si li hagués agradat  jugaren un altre escenari, Cornellà-El Prat: "Tinc ganes de jugar el partit. Si toca aquí, a la Dani Jarque, doncs toca aquí".

Finalment, ha reconegut que no ha estat fácil imultanejar aqusst últim més la feina del primer equip amb el filial: "Estava en els dos llocs, m'ha arribat i ho he vist molt directament. Tret dels canvis tot és responsabilitat meva. Ha estat un mes molt dur a nivell de temps, hi ha moltíssimes coses a treballar amb un equip, imagina't dos..."