AVUI A POL

SERIEN 29 QUILOS PER GERARD I AARÓN

25/05/2018
El Benfica pagaria finalment 9 milions pel lateral, una mica menys del previst. Són les dues vendes que l'entitat realitzarà segur aquest estiu, tot i que no tanca les portes a que es produeixin més sortides.

Redacció, 7:30h Dues de les operacions més important d'aquest mercat d'estiu serna les vendres de Gerard Moreno i Aarón Martín. La primera no hauria de demorar-se a l'excés, ja que al club de La Plana tenen dineres frescos després de la venda de Rodri a l'Atlético de Madrid, que es va anunciar ahir, tot i que segons Mundo Deportivo, encara trigarà uns dies a resoldre's de forma favorable pel Vila-real, ja que pel que apunten tindrien la intenció de fer oficial el fitxatge a mitjan proper mes de juny. Seria el moment d'ingressar ingressar 20 milions d'euros, en concepte de la meitat de la clàusula de recissió en tenir el 50% dels drets del davanter. Aquesta decisió de vendre al futbolista, que ni club ni el propi jugador volen assumir com a pròpia conscients de com és d'impopular entre l'espanyolisme, respon al que marca el pressupost de l'exercici 2017-18, que comptava amb 17,2 milions en vendes de jugadors per poder presentar, en la propera Junta d'Accionistes, un benefici abans d'impostos d'1,1 milions; és a dir, no es destinarà a tornar els diners del crèdit participatiu concedit per Rastar.  

Roger Guasch, parlant a TdE de la necesstat de vendre 

Tornant al present, a banda de la de Gerard, l'altra venda que està ja coll avall és la d'Aarón al Benfica; fa uns dies es va publicar que les intencions del club era ingressar per aquests dos conceptes uns 32 milions d'euros, però segons informa MARCA, al final aquesta xifra serà menor, i és que el portuguès pagarà 9 milions d'euros pel defensa, encara que la compra no es realitzarà de forma immediata ja que tota l'operació està encara supeditada al traspàs de Grimaldo al Nàpols.

Les de Aarón i Gerard Moreno són les dues vendes que l'entitat realitzarà segur aquest estiu, tot i que no tanca les portes a que es produeixin més sortides; com ja us hem estat informant aquest dies, homes importants com per exemple David López tenen ofertes importants sobre la taula, i ara serà el club qui hagi de decidir si les accepta o no -la voluntat és en casos com el del santcugantenc, peces importants del projecte, remetre's a la seva clàusula de rescissió-