AVUI A POL

LA MARXA DE GERARD, UN 'MARRON' QUE NINGÚ ES VOL MENJAR

24/05/2018
Mentre el futbolista apunta a les necessitats econòmiques de la entitat, el club insisteix en el pagament de la clàusula com a única opció per a la seva sortida.

Redacció, 7:30h Fa un parell de dies, Gerard Moreno passava pels micròfons del Tot Gira de Catalunya Ràdio per parlar del seu futur, i donar la seva versió de quina és la situació tant personal com del club; el davanter va insistir en que la seva intenció és la de beneficiar al màxim al club a nivell d'ingressos si finalment es produeix la seva venda: "S'ha parlat molt durant aquestes setmanes. S'ha dit que jo pagaria la clàusula i no ho faré, no em sembla bé, és una falta de respecte per l'Espanyol. Si s'han de posar d'acord entre clubs, intentaré que l'Espanyol rebi els màxims diners". A més, va voler deixar clars els motius que el portarien a abandonar l'entitat aquest estiu, enfocant-se en la necessitat de l'entitat, arribant a parlar de situació "greu": "La situació és greu i jo intentaré que, si he de marxar, l'Espanyol rebi el màxims diners. Si al final he de marxar ja se sap per què serà. El club necessita uns ingressos abans del juliol. La realitat és aquesta i tots hem de ser conscients i intentar ajudar al club en la mesura del possible". Per acabar amb un  "estigui on estigui el meu cor sempre serà blanc-i-blau, això ho ha de tenir clar la gent. Estigui aquí o marxi, el perico sempre està aquí"  . 

 
Evidentment, la seva marxa al club de la Plana és, com vulgarment es diu, un "marrón" que ningú vol assumir. Mentre el futbolista apunta al fet que l'entitat necessita ingressos abans del 30 de juny, segons explica MARCA, als despatxos de l'RCDE Stadium insisteixen que no hi haurà negociació possible i només vendran per la clàusula. Arriba a afirmar el diari que tots es renten les mans i desitgen presentar aquest canvi d'aires com quelcom inevitable. En qualsevol cas, el que està clar és que el Vila-real pagarà a no tardar els 20 milions corresponents al 50% de la clàusula.