AVUI A POL

EL 'CUCHO' HERNÁNDEZ, LA JOIA DE LA CORONA DELS POZZO

24/05/2018
La presència de Rubi, l'arma de la possible candidatura de l'Espanyol a fer-se amb els seus serveis.

Redacció, 7:30h Una de les novetats de la nova etapa que s'enceta a l'Espanyol és, com ja s'ha estat comentant al llarg dels últims dies, que l'entrenador tindrà menys pes que no pas va tenir l'anterior tècnic, Quique Sánchez Flores, a l'hora de planificar la plantilla, i és que no es vol que els gustos personals de l'ocupant de la banqueta hipotequin al club com ha passat amb el madrileny. Rubi haurà d'acceptar l'arribada de fitxatges estratègics, de club, i no personals, tenir una plantilla curta que s'anirà completant amb diferents homes del planter que aniran adaptant-se a les necessitats del primer equip sense haver de tenir per força fitxa del mateix. També te clar que no podrà comptar amb alguns homes importants, com per exemple, Aarón Martín o Gerard Moreno, sent aquestes dues posicions prioritàries a l'hora de reforçar-se -les altres demarcacions serien, a expenses del que passi a la porteria, el lateral dret i un migcampista potent-.  

Pel que fa a la davantera, des del mateix moment en que va agafar força el nom de Rubi com a ferm candidat a la banqueta es va començar a parlar en els portals especialitzats en mercat de la possibilitat que es fes acompanyar d'un dels artífexs de l'ascens, el Cucho Hernández; juntament amb Gonzalo Melero, el millor jugador del conjunt blaugrana. El davanter colombià ha aconseguit 16 gols i sis assistències en 32 partits en una Lliga molt competida, el que demostra la qualitat d'aquest joce futbolista. Amb només 19 anys, ha estat un dels millors davanters de la categoria, destacant en l'un contra un, però també brillant en la seva faceta d'assistent. El futbolista pertany al Watford, que el va cedir a l'Huesca, pel que el seu futur ara mateix és una incògnita; s'ha dit tant que el voldrien recuperar per fer negoci -pertant a la coneguda família del Pozzo, especialitzada en fer créixer futbolistes per després posar-los en el mercat i obtenir uns importants guanys econòmics- com que voldrien aprofitar l'aparador que suposa la Primera divisió espanyolis per tal que es revalorés encara més;cal tenir en compte que estaria per resoldre el tema del seu permís de treball reglamentari, que necessiten tots els extracomunitaris per poder jugar a Anglaterra.

Ara que reflota aquesta possibilitat que l'Espanyol pugui intentar aprofitar-se'n d'aquesta situació i pugnar per la seva cessió -la compra és quelcom absolutament impossible; és l'home en qui Gino Pozzo te dipositades més esperances dels centenars de futbolistes que contrelen arreu del món, i per exemple, quan recentment el FC Barcelona va demanar preu per ell van rebre com a resposta que costava 25 milions d'euros, una xifra excepcionalment alta per un jugador de la seva edat i que ni tan sols ha debutat a la màxima categoria-. Una de les armes si efectivament aposten per intentar el seu préstec seria l'ascendent que te sobre ell Rubi, l'entrenador que l'ha ajudat a esclatar en el futbol professional.