AVUI A POL

DAVID LÓPEZ, AMB OFERTES A ANGLATERRA

23/05/2018
El central de Sant Cugat, que va ser noticia fa una setmana per una possible oferta del València, també hauria rebut d'altres de clubs anglesos. Estarien el Newcastle i el Tottenham; segons algunes fonts, Pochettino podria haver trucat al futbolista.

Redacció, 10:30h (actualització, 14h) David López, que va ser noticia fa una setmana per una possible oferta del València, també hauria rebut ofertes de diversos clubs anglesos. Fins al moment, l'Espanyol, coneixedor d'aquestes ofertes, es remet a la cláusula i no té la intenció de rebaixar-la en cas d'un possible traspàs. La ona temporada de David no ha passat desapercebuda per a molts clubs i tal com va afirmar el propi central després del darrer partit al Nuevo San Mamés, arribarien ofertes per ell. La cláusula del defensor és de 40 milions i el club, tot i estar obert a una possible venda, a hores d'ara no està disposat a rebaixar-la. 

Hi ha almenys dos equips interessats: resulta inevitable tornar a parlar del Newscastle de Rafa Benítez, que ja el va tenir sota les seves ordres al Nàpols, i que ara vol armar un projecte que li permeti competir en la meitat alta de la Premier, pel que està exigint als dirigents del seu club poder comptar amb un pressupost suficient al proper mercat de fitxatges, però hi ha un altre nom, el del Tottenham: segons ha explicat a PericosOnline.ràdio el nostre company Álex Pérez després de consultar diferents fonts, Mauricio Pochettino hauria trucat personalment al futbolista.