AVUI A POL

RUBI: 'EL MEU FUTUR? POSAREM FIL A L'AGULLA AVIAT'

22/05/2018
Encara no ha volgut confirmar que vindrà a l'Espanyol, per qui signarà per a les properes dues temporades: "M'afalaga que l'Espanyol pensi en mi però tot requereix el seu temps". L'Huesca sap que marxa, i sondeja ja possibles recavis.

Redacció, 20:30h Aquest migdiapodíem escoltar un dels homes forts de l'Huesca, José Antonio Martín, Petón, conseller l'entitat aragonesa i i president de la Fundació Alcoraz, màxima accionista del club aragonès, mostrant el seu enuig pel fet que durant les últimes setmanes s'hagi donat per fet que Rubí, artífex de l'ascens a Primera, seria el proper entrenador de l'Espanyol; de fet, nosaltres, en les últimes setmanes, i malgrat des d'altres tribunes s'apuntava que éren prioritaris altres candidats com Asier Garitano o Pablo Sousa, fins i tot que Gallego era candidat, ja us vam avançar que era el tècnic de Vilassar de Mar qui encapçalava la terna.

Petón palesava el seu disgust en considerar que aquestes informacions els feien perdre possibilitats cara a convèncer el tècnic per dirigir als blaugrana en la seva primera experiència a Primera, i malgrat insistia que el seu primer objectiu cara al futur era lligar-lo, ja deixava entreveure que l'empresa no seria fàcil, malgrat estaven disposats a oferir-li més diners que el que posava sobre la taula l'entitat perica: "Em toca molts els nassos que s'estigui parlant tant de l'entrenador per altres equips quan s'estava jugant alguna cosa, i a ell també; el primer objectiu és renovar l'entrenador, tenim un dret d'exercici per seure amb ell. Si no arribem a un acord, que passi el següent, però el primer és l'Huesca. Que te un precontracte amb l'Espanyol? És mentida, una altra cosa és que pugui prendre una decisió diferent a la que m'agradaria. Jo crec que es quedarà, però encara no he parlat amb ell". 

De fet, la seva preocupació està fonamentada, i és que el club aragonès ja sap que Rubi es decanta per venir per l'Espanyol, pel qual signarà per a les dues properes temporades; de fet, ja treballen en possibles substituts, com Pepe Mel i José Luis Oltra. Un fet que malgrat tot no ha volgut confirmar davant dels micròfons de Catalunya Ràdio, en decalaracions efectuades com abans de começar els actes de celebracció per l'ascens, ja que qestionat pel seu futur, ha explicat: "Posarem fil a l'agulla aviat, ara toca gaudir d'aquest moments, i després amb les persones que m'assessoren i amb el que jo pensi provarem de tenir una decisió al més aviat possible. Les paraules de Petón que em quedaré?  L'Huesca li pertany, és propietari del club i també de la persona que em porta, un representant que treballa per ell, ho porten tot manegat ells, sé alguna cosa però ells saben com acabarà tot i quan s'hagi de prendre la decisió final ho farem. Sabeu com és el futbol, les coses es parlen i es diuen, estic treballant en un club aconseguint coses molt maques i he d'analitzar-ho tot  de prendre de la decisió, m'afalaga que l'Espanyol pensi amb mi però tot requereix el seu temps, no és moment de parlar d'això, i menys públicament sense fer-ho amb les persones que han de participar en aquetes decisions".

Evidentment, avui l'afició de l'Huesca li demanarà avui que es quedi: "Ja sabeu com va, els entrenadors tenim aquests extrems; és normal, forma part d'aquest esport el tracte ha estat espectacular tot l'any i estic content que l'afició de l'Huesca sigui feliç. Si tornar a casa pot pesar? Estem en un moment que necessitem posar en el balanç de tot i tornar a casa ho pots posar en alguns llocs i en altres no, però aquí també em sento com a casa, m'han tractat molt bé".