AVUI A POL

NALDO JUGARÀ LA PROPERA TEMPORADA COM A COMUNITARI

22/05/2018
Després d'un inici de temporada irregular, en aquesta recta final del campionat ha estat protagonista brillant a un bon nivell; fitxat del Krasnodar a canvi de 2,5 quilos li resten dos anys de contracte, amb opció a un més.
Redacció, 11:45h El club ha informat que el central brasiler Edinaldo Gomes Pereira, Naldo, passa a tenir condició de ciutadà comunitari, pel que jugarà a partir de la propera temporada com a futbolista comunitari en obtenir la ciutadania italiana gràcies al seu matrimoni.

La trajectòria del futbolista ha estat força irregular al llarg del curs, tot i que ha acabat tenint un paper protagonista: el seu era un dels fitxatges més esperats en el passat mercat d'estiu, ja que la posició de central era la que més preocupava a l'aleshores entrenador QSF. Després de sonar com a candidats futbolistes de renom com Albiol, impossibles a nivell econòmic, al final es va apostar per aquest defensa amb el que ja havia coincidit al Getafe i pel qual es va fer una important aposta, ja que es van pagar 2,5 milions al Krasnodar rus per fer-se amb els seus serveis, signant per tres temporades amb opció a una quarta. Va arrencar la campanya de titular, disputant íntegres els xocs contra el Sevilla i el Leganés, tot i que després va desaparéixer de les alineacions davant la irrupució de Mario Hermoso. 

QSF no va mostrar-se especialment eufòric quan se li va preguntar pel fitxatge de Naldo, després del partit de Nàpols en la pretemporada

Tot i això, en aquesta recta final del campionat ha estat protagonista, convertit-se en un fix per a David Gallego i brillant a més a un alt nivell: al final, ha estat convocat 35 oacsions, jugant un total de 17 partits entre Lliga i Copa del Rei amb més de 3.000 minuts disputats.