AVUI A POL

L'ASCENS DE L'HUESCA APLANA EL CAMÍ DE RUBI A L'ESPANYOL

22/05/2018
Segons s'apunta, podria existir ja un precontracte signat amb l'Espanyol. L'Huesca tindria pensat contraofertar-li una xifra més elevada que la que li proposa l'entitat espanyolista per provar que no marxi.

Redacció, 21/5/18, 22:15h (actualització, 22/5/18, 14h) Avui calia estar molt al cas del que succeís a l'Anxo Carro, l'estadi del Lugo, on l'Huesca es jugava la possibilitat de pujar a Primera, quelcom que ja és un fet després del triomf dels aragonesos per 0-2. D'aquesta manera, s'aplana el camí de Joan Francesc Ferrer, Rubi, que de fa dies us expliquem és l'home que encapçala la terna de  candidats a la banqueta del primer equip. No es pot donar lògicament per fet que és l'escollit final, però certament encaixa en els paràmetres del que es busca per dirigir el nou projecte, com l'estil de joc, el fet que sigui un home de club, el seu treball amb el planter i també encaixen els  paràmetres econòmics. A més, el fet d'haver aconseguit ja l'ascens directe fa que la seva incorporació cas de ser el triat pugui ser més aviat que si hagués de disputar el play off d'ascens, el que demoraria en el temps que comencés  a posar-se mans a la feina.  Segons  fonts properes a les negociacions que esmenta AS, podria existir fins i tot ja un precontracte  signat amb l'Espanyol, tenint en compte que finalitza contracte amb el seu actual club el 30 de juny. Preguntat tot just després del partit sobre si seguirà a l'Huesca o vindrà a l'Espanyol, apuntava: "No ho sé, es veurà en els propers dies. El meu representant treballa pel club, ell està movent les coses, veurem com acaba tot". Petón, conseller delegat del conjunt aragonés, per la seva banda, afirmava: "El primer objectiu és que segueixi sent entrenador de l'Huesca".

 
Al nostre programa de ràdio hem parlat com no del futur de la banqueta; en principi està tot lligat però l'Huesca, al que ha pujat malgrat tenir el 5è pitjor pressupost de la categoria, vol contraofertar molts més diners dels que ofereix l'Espanyol, en considerar que ha de ser la pedra angular del seu nou projecte a Primera divisió. En qualsevol cas, a l'Espanyol hi ha confiança en que les gestions iniciades fa setmanes acabin amb la tornada de Rubi al club.     

Nascut a Vilassar de Mar, Rubi va jugar al planter espanyolista i ja en la seva etapa com a tècnic, va dirigir amb força èxit al filial, al qual va rescatar de la Tercera en el primer dels tres anys en que va dirigir-lo, a banda d'haver-se declarat públicament seguidor espanyolista. Tot i això, va haver de seguir lluny de casa la seva carrera, passant per l'Eivissa, el Benidorm, el Girona, al qual va estar a punt d'ascendir-lo a Primera en la seva última temporada, a més de Valladolid, Levante, Sporting, i ara l'Huesca.