AVUI A POL

EL PAPER DE KEVIN GAMEIRO EN EL TEMA GERARD

10/05/2018
Segons Esports COPE, era el jugador que pretendria incloure l'Espanyol en una possible operació amb l'Atlético. Segueixen apuntant el nom de Paulo Sousa com el millor posicionat per a la banqueta.

Redacció, 15:45h A banda de la del Vila-real, València, Everton o Atlético de Madrid són uns altres clubs que han sonat com a interessats a fer-se amb els serveis de Gerard Moreno; el jugador, ahir, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, insistia que no es podia donar per feta l'existència d'un acord amb els groguets, i el mateix club confirmava que hores d'ara, no hi hauria cap oferta formal. En qualsevol cas, és un dels davanters més desitjats del moment i caldrà veure com es desenvolupen els esdeveniments. Avui, a Esports COPE, Quique Iglesias, que insisteix en l'opció grogueta, apunta que cas d'haver marxat a l'Atlético, la intenció hauria estat incloure Kevin Gameiro en la possible operació.

 

 

En el programa s'ha insistit també que el candidat millor posicionat per la banqueta seria Pablo Sousa; un dels dos noms que inclou el responsable de Tiempo de Espanyol, Javier de Haro, en una hipotètica llista final al costat d'Asier Garitano.