AVUI A POL

CHEN ARRIBA ENMIG DE LA TEMPESTA

10/05/2018
La seva arribada coincideix amb la notícia de la més que probable marxa de Gerard al Vila-real, una situació d'evident malestar social i especulacions sobre un possible augment del preu dels abonaments per sobre de l'IPC.

Redacció, 7:30h Després de diferents especulacions sobre si la seva agenda professional així l'hi permetria, sembla ja confirmada la imminent arribada a Barcelona de Chen Yansheng, amb el que si tot va sobre el previst podrà ser a la llotja de Cornellà-El Prat per presenciar diumenge l'Espanyol-Málaga. En principi, la seva visita tenia com a principal objectiu conèixer de primera la llista de candidats a la banqueta que està ultimant el director general executiu Òscar Perarnau, d'on sortirà l'encarregat d'agafar les regnes de l'equip la propera temporada, i també saber quin és l'escollit pel càrrec de director esportiu, que com us vam avançar al portal tindrà a partir d'ara les seves funcions més delimitades, centrant-se en el primer equip, el que pot fer que fins i tot es canviï la seva denominació, però les circumstàncies han fet que arribi enmig de la tempesta provocada per la notícia de la més que probable marxa de Gerard Moreno. Tothom era conscient perquè així ho reflectien els papers del club que aquest estiu calia fer una gran venda, però pocs esperaven que el protagonista -o un d'ells- fos l'ídol de la grada, el jugador franquícia: després de rebre's una oferta de l'Atlético de Madrid que donava la possibilitat d'intentar incloure algun jugador en l'operació, i que segons algunes fonts no hauria fet el pes al futbolista perquè no li garantia ser titular, sembla que la seva destinació final seria el Vila-real, que te la paella pel mànec a causa de les particularitats de l'acord entre clubs que repartia al 50% els seus drets.

La notícia ha incendiat un espanyolisme al qual se li acumulen els motius per estar molest després d'una temporada esportivament mediocre i l'evident crisi social, que es podria aprofundir encara més cas de confirmar-se la possibilitat de la qual es fa ressò SPORT  que canviï la política d'abonaments en que s'ha apostat per la congelació en el preu dels abonaments, i pugui aplicar-se una pujada que estaria per sobre de l'IPC. Segons el diari, al Consell hi hauria veus partidàries d'augmentar els abonaments per a la propera campanya, una pujada de quotes que trencaria la línia de les últimes set campanyes, en que no hi ha hagut increment de preu. Tothom espera amb expectació la campanya de renovació que s'està ultimant i que hauria de presentar-se el proper mes, esperant quines novetats aporta, davant el temor que hi hagi una fugida de socis per l'alentiment, confirmat des del mateix club, del projecte de Mr. Chen, pel que no deixa de sorprendre aquesta possibilitat que s'estigui debatent  si els abonaments de la propera campanya augmenten per sobre de l'índex de preus al consum. Com apunta el diari, queda un mes per prendre la decisió final, però segons el mitjà la possibilitat estaria sobre la taula del nou director general, Roger Guasch

 

 

Curiosament, quan es va presentar l'anterior campanya, recordada per aquell espot amb Quique Sánchez Florez i Alberto Giráldez com a estrelles convidades i "Això ho has de viure" com a lema de campanya, un dels cavalls de batalla era la congelació per setè any seguit dels preus dels abonaments i rebaixar els de categoria infantil entre un 7 i un 19 per cent, així com els de categoria pensionista un 18% i júnior un 36% a la zona de Córner. A més, es va explicar que els socis que assistissin a tots els partits de la temporada -es permetia una falta- tindrien un 10% de descompte en el carnet de la temporada vinent. Els nous socis sí que van pagar 20 euros més, en aplicar el club una nova quota d'alta, una de les novetats de la passada temporada. Amb aquestes mesures es confiava en aconseguir un creixement social, tot i que aleshores ja van haver força veus discrepants que consideraven que s'hauria d'haver estat més valent apostant per una campanya més agressiva i per uns descomptes més elevats. En qualsevol cas, el resultat de la campanya al final de l'estiu va estar molt lluny de l'objectiu d'arribar als 30.000 abonats. 

grafica03051801.png