AVUI A POL

EL CLUB TANCA LES LIQUIDACIONS DELS TÈCNICS

04/05/2018
📻 Quique i Lardín accepten una reducció del 50% dels seus emoluments. Hem donat més detalls de la notícia que us hem avançat al nostre programa de ràdio.

Redacció 13:00h Després d’una negociació que ha estat més ràpìda del que es podría preveure inicialment s’ha arribat a un acord per aconseguir tancar les liquidacions pendents dels cessaments de Quique Sánchez Flores, Jordi Lardín i els cos tècnic del que fou l’entrenador perico, evitant així que el tema arribés als tribunals, com s’havia especulat. El resultat de la negociació s’interpreta com a molt favorable pel club, segons fonts coneixedores de la negociació, ja que a grans trets l’Espanyol s’evitaría abonar la meitat del que estaba contractualment estipulat. 

 
Al programa de ràdio hem donat més detalls de la notícia que us hem avançat abans al portal 

Pel que fa a Quique, la negociació es tanca per un 50% del que l’entrenador havia de percebre pel que li quedava pendent d’aquesta temporada (el seu sou fins a 30 de juny) i la temporada vinent, que ascendia a un total de 2’5 bruts, com ja va informar Pericosonline recentment. Com ja s’havia comentat, els seus ajudants no comptaven amb la prerrogativa d’un any més als seus contractes, així que els seus emoluments que percebran íntegres son tant sols els de la present temporada.

Per la seva banda, Jordi Lardín, que tenia contracte fins al 2020, percebrà també el 50% del que estipulava el seu contracte per la qual cosa es pot inferir que renuncia de facto a un any del seu contracte. Recordem que l’import del seu sou anual vorejava els 275.000 euros, pel que és digne de destacar l'esforç que fa per un club al qual ha servit com a jugador, i també des dels despatxos.

El club doncs, s’estalvia una quantitat que podría vorejar els dos milions d’euros, sens dubte un estalvi molt important de cara a la política d’ajustos pressupostaris que es posarà en marxa de cara a la propera temporada.