AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUÈ ET SEMBLARIA REBRE 20 MILIONS PER GERARD?

04/05/2018
El Vila-real ja s'ha posat en contacte amb el davanter per comunicar-li que el volen fitxar a l'estiu; fins l'1 de juliol, els costaria la meitat de l'actual clàusula de rescissió, que és de 40 quilos.

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: què et semblaria rebre 20 milions per Gerard Moreno?

La informació de Catalunya Ràdio al voltant dels contactes entre el Vila-real i Gerard

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter ; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, què creieu que ha de ser el prioritari a l'hora de triar nou mister?les respostes van ser aquestes:

  • 57% El model de joc
  • 6% El currículum
  • 27% La seva il·lusió
  • 10% ELque costarà fer-lo fora
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.