AVUI A POL

APUNTEN CANVIS SUBSTANCIALS EN LA POLÍTICA D'ABONAMENTS

04/05/2018
Es presentarà al juny, i serà un dels primers aspectes per comprovar la manera de fer de Roger Guasch. Segons L'Esportiu, hi ha intenció de professionalitzar el ticketing, que deixarà d'estar en mans de l'àrea social.

Redacció, 7:30h Ahir, el nostre company Álex Pérez escrivia un article analitzant quina línia ha seguit el número d'abonats des de l'aterratge de l'entitat a l'estadi de Cornellà-El Prat, des dels 35.598 de la 2009-10, als 27.308 amb els quals es va iniciar l'actual campanya. 

grafica03051801.png

grafica03051802.png 

La passada campanya d'estiu va estar protagonitzada per Quique Sánchez Flores, que ja ha deixat de ser tècnic del primer equip 

Des de que es va tocar fons la 2014-15, s'ha viscut un lleuger canvi de tendència, però cara al proper curs, hi ha una gran preocupació davant el fet que la possible venda d'homes importants com Gerard Moreno, la temuda manca de fitxatges il·lusionants, la impossibilitat de fixar objectius engrescadors i els problemes socials provoquin una baixada en el número de carnets. Evidentment, els rectors del club estan treballant el tema, que és un dels que inclou el nou pla estructural que presentarà el director general executiu, Roger Guasch, a Chen Yansheng. Avui en parla L'Esportiu, que apunta que un dels canvis més notables que es veuran a curt termini de la mà de l'executiu serà precisament la nova campanya d'abonaments, que es presentarà al juny, on segons el diari hi haurà un canvi substancial en la política a seguir. També destaca la intenció de professionalitzar el ticketing que deixarà d'aquesta manera d'estar en mans de l'àrea social.