AVUI A POL

EL VILA-REAL HAURIA CONTACTAT JA AMB GERARD MORENO

04/05/2018
El club groguet, que te el 50% dels seus drets, li hauria traslladat la seva intenció de fitxar-lo aquest estiu. Li costaria només 20 milions d'euros abans del 30 de juny. te més ofertes sobre la taula.

Redacció, 7h Segons informa Catalunya Ràdio, el Vila-real ja s'hauria posat en contacte amb el davanter de l'Espanyol Gerard Moreno per comunicar-li la intenció de fitxar-lo aquest estiu. El futbolista té una clàusula de 40 milions d'euros que a partir de l'1 de juny passa a 50, però el club castellonenc manté el 50% dels seus drets federatius i, per tant, podria haver-ne de pagar només 20 fins aquesta data per obtenir de nou els serveis del davanter de Santa Perpètua de Mogoda. 

El Vila-real, on ja va militar durant tres temporades abans del seu retorn al club blanc-i-blau el 2015, ja ha intentat anteriorment recuperar a Gerard, però el futbolista es va escollir seguir a l'Espanyol, frustrant les ofensives groguetes; una complicitat que va ser premiada fa uns mesos amb una millora de contracte. Aquest cop però, després que el projecte esportiu del club hagi demostrat no estar a l'alçada del que necessita per progressar professionalment, podria estar més receptiu a almenys valorar una sortida. Les seves paraules, enigmàtiques, del passat diumenge, deixant oberta la porta a una sortida, van generar autèntica psicosi en una afició que tem per la marxa del seu ídol. El canvi de discurs del jugador, que fa quatre mesos, després d'una altra ofensiva del Vila-real, insistia, "tothom sap el content que estic aquí, que aquesta és la meva casa" i que volia retirar-se aquí "veurem què passa quan s'obri el mercat, estic centrat en l'equip, queda molt", de dissabte passat, deixa oberta qualsevol possibilitat. A més de la del Vila-Real, Gerard tindria altres propostes sobre la taula -s'ha parlat de l'interès de Sevilla, Atlético, València, i també d'alguns clubs de la Premier-.