AVUI A POL

LA PREGUNTA DEL DIA: QUÈ CREIEU QUE HA DE SER EL PRIORITARI A L'HORA DE TRIAR NOU MISTER?

03/05/2018
El model de joc? El currículum? La seva il·lusió? O potser... el que costarà fer-lo fora? Vota en la nostra enquesta i participa en el debat!

A PericosOnline cada dia us formularem La pregunta del dia amb la col·laboració de Botemanía

La pregunta d'avui és: què creieu que ha de ser el prioritari a l'hora de triar nou mister?

Cada cop són més els palets que els jugadors dediquen a Quique Sánchez Flores; l'equip se sent més còmode amb David Gallego que no pas amb madrileny per una aposta futbolística més atrevida amb la pilota, el que sembla beneficiar als davanters. Leo Baptistao va dir ahir que "no vam encaixar bé en l'estil de joc ni en la idea de futbol de l'extècnic, per a continuació reconèixer que "en uns partits ens costava molt generar ocasions de gol i així, clar, és difícil marcar; en altres encontres sí es creen poques però marquem" 

Podeu votar per una de les opcions al nostre twitter ; també deixar aquí, en aquesta notícia, els vostres comentaris, o bé dir la vostra amb un misstage de veu al nostre whatsapp, el 747.770.294. Recorda que pots escoltar el nostre programa a Ràdio MARCA Barcelona de dilluns a divendres de 13:30h a 14:30h al dial 89.1 fm, amb la nostra APP o fent servir el player situat a la home del portal. 

Pel que fa a la pregunta d'ahir, penseu com Dani que va ser un error fer l'Estadi?, les respostes van ser aquestes:

  • 20% Sí, va ser una ruïna
  • 33% No, és un orgull
  • 32% Si el sabessin explotar..
  • 15% Ara ens creurem a Dani?😂
I recorda que Botemanía reparteix cada dia 3 milions d'euros. Allà, a la web de Botemanía  trobaràs jocs de Bingo, Casino, Ruleta, Blackjack... i uns premis tan vibrants que els celebraràs com si estiguéssis a la llotja de Cornellà-El Prat. Registra't ara amb el codi PERICOS i Botemania et regala 10€ gratis per jugar. 

Botemanía , juguem?

Caducitat un mes. Ingrés mínim de 10€ per retirar guanys. Juga amb responsabilitat.