AVUI A POL

GALLEGO: 'EM VAN DEMANAR QUE SALVÉS L'EQUIP I DESPRÉS DE DUES JORNADES JA ESTÀ'

28/04/2018
El tècnic blanc i blau admet que s'han entrebancat a la primera part però assegura que està més content amb el joc d'avui que la setmana passada

El tècnic blanc i blau admet que s'han entrebancat a la primera part però assegura que està més content amb el joc d'avui que la setmana passadaQuè ha faltat per la victòria? Ens ha faltat encert a l'àrea. A la primera part hem tingut dubtes.

El joc de l'equip: L'atac necessita molt temps per treballar. Estic més content amb el joc d'aquesta setmana que l'anterior.

8 jugadors de la pedrera al camp: "És una dada que m'alegra. El que es mira és el rendiment. Tinc grans jugadors i els vaig encaixant segons el que necessitem."

Jugadors veterans: "Jo tinc clar que miro al voltant, analitzo al rival i emocionalment uns et donen més que altres. L'equip ho sap. Jo vull que tots siguin importants."

El futur de Gallego: "Tinc ganes de veure el filial, preparar la setmana i entrenar el dimarts. A mi ni em va ni em ve el futur. A mi em van demanar salvar l'equip i després de dues jornades ja està."

Interpretació dels jugadors: "La primera part ens ha costat. Ens ha faltat anar a l'espai i ens hem embussat. A la segona part hem detectat l'error, l'equip ho ha entès i ens ha alliberat. Ara nomes falta treballar l'atac, que necessita molt temps. Estic molt content per com ho han llegit la veritat."

Marc Roca: "És un més de l'equip. Té un talent espectacular i a  nivell tàctic hi entén molt. Amb Victor fatigat i amb targeta enteníem que Marc Roca era el canvi."

Sensacions personals: "Nerviós no perquè estic a la meva salsa. El futbol o el pateixes o el gaudeixes. Jo el gaudeixo. Molt il·lusionat i molt content."