AVUI A POL

GERARD: 'SI EM QUEDARÉ? ARA ESTIC MOLT CENTRAT EN L'EQUIP, VEUREM QUÈ PASSA QUAN OBRI EL MERCAT, PASSI UN MÉS...'

28/04/2018
"Si puc garantir que seguiré? No és només part meva", afirma . Després de conèixer la nena que va ratllar el nom de Messi per posar el seu, afirma: "Li hagués posat un 10; demostra la força de l'Espanyol, que els nens tenen voluntat i trien el que volen"

Redacció, 15h Amb el gol marcat avui a la UD Las Palmas, Gerard Moreno ha aconseguit el 15è en la Lliga aquesta temporada, convertint-se en el primer jugador de l'Espanyol en fer-ho en una mateixa campanya de Lliga des de Raúl Tamudo en la 2006-07 (va signar aquests 15). D'aquesta manera, empata amb els també 15 de Maxi Rodríguez de la 2004-05, i s'acosta als 17 de Lardín la 1995-96 i del mateix 23 la 2001-02; i els 19 novament de Tamudo la 2003-04. També iguala rls registres de l'últim any de l'anterior etapa de Sergio García, la 2014-15, i supera en dos el seu millor registre personal, els 13 de la 2016-17, la mateixa xifra que van fer Osvaldo la 2010-11; Luis García la 2007-08; i Esnáider, la 1998-99.  

El davanter, que s'ha mostrat en zona mixta feliç per seguir batent rècords -"Molt content, feliç per ajudar als companys"-  no ha volgut entrar massa en el tema del seu futur i si seguirà el proper curs: "Veurem; ara mateix estic molt centrat, l'objectiu és quedar al més amunt possible perquè el prioritari són els ingressos de l'entitat".  Davant la por de l'afició, que li ha dedicat un seguit de càntics, a que acabi marxant, ha insistit, "els estic molt agraït, el que m'ha fet sentir l'afició no m'ho farà sentir ningú, per això treballo tant al camp, només els puc donar les gràcies pel seu suport de sempre. El futur? Ara estic molt centrat en l'equip i el prioritari és quedar el més amunt possible, perquè significa més ingressos per l'entitat". Si em cal un canvi per créixer? No, estic molt centrat en el dia a dia, ja veurem què passa quan obri el mercat, però ara estic molt centrat en l'equip... Queda molt perquè obri el mercat i estic centrat. Al final intento allunyar-me del que surt, prooo de treballa per ajudar als companys. Si puc garantir que seguiré? No és només part meva, hi ha més parts que han de parlat i no crec que hagi de respondre això, pots preguntar a d'altres a veure què siuen, però estic centrat en el dia a dia".

 

 

Sobre el fet que sigui el jugador més determinant del campionat pel seu equip, modest, ha explicat que "tenim un gran equip, que pugui fer gols és perquè em fiquen pilotes bones; aquesta temporada ha estat difícil però ens hem de centrar en aquests tres partits que queden".

Ha estat preguntat sobre la figura de Gallego, i si creu que podria seguir el proper curs: "Encara podem millorar molt més, ha estat una setmana molt bona per saber el que vol, s'ha vist una gran segona part. Si el veig seguint? No és pregunta per mi però te moltes idees de joc, a mi m'agrada com a mister".

Sobre si no és una mica decebedor haver de celebrar com avui la simple permanència, ha reconegut que "no era el nostre objectiu i al temporada no ha estat bona, però ens hem de quedar amb això. És normal que la gent ens apreti perquè hauríem d'haver quedar més a dalt , però ja hem pogut segellar la salvació i ara hem de provar de quedar el més amunt possible".

Finalment, ha explicat com ha estat la seva trobada amb la Claudia, la resistent perica que va ratllar el nom de Messi  als deures de l'escola per posar el seu: "He pogut estar amb ella després del partit, em fa sentir orgullós, dóna felicitat que els nens es fixin en tu, espero que hagi gaudit de l'estadi i el partit. Si li hagués posat un 10? Clar, sense dubte! Demostra la força de l'Espanyol, que els nens tenen voluntat i trien el que volen, com ella hi ha molts nens que són de l'Espanyol i cal cuidar-los, són el tresor més gran que te el club. No sóc qui ha de dir què han de posar els llibres, qui és perico des de petit és orgull i és dificil des de petit perquè els nens solen ser del Barça i el Madrid, i per això m'ha agradat que hagi vingut i hagi gaudit".