AVUI A POL

GALLEGO: 'NO TINC RES A VEURE AMB L'ALTRE ENTRENADOR'

22/04/2018
El tècnic interí ha destacat que els jugadors l'han rebut amb els braços oberts i assegura que la seva proposta és amb pilota, no com la de Quique Sánchez Flores

Actitud de l'equip: "Aquest equip m'ha demostrat en 1 dia la intenció en treure això endavant."

Diferència respecte Quique Sánchez Flores: "El que volem treballar no té res a veure amb el model de l'entrenador anterior. La diferència és moltíssima. Hi ha dos models de joc: amb pilota o sense pilota. La meva és amb pilota. No és ni millor ni pitjor. Es tracta de l'execució.

Línia a seguir: "Intentarem créixer amb una altre proposta però poc a poc, perquè no tenim pocs temps."

Què ha canviat? "Molt poc. Predisposició total per guanyar. Hem de créixer a través de l'esforç i el sacrifici. No és fàcil guanyar al camp del Girona."

Partit imaginat: "Esperàvem dominar l'àrea pròpia sobretot en centres laterals. Però ens ha faltat que en robar estàvem molt espessos amb pilota. Lectura molt positiva. Han tirat molt centres però els hem defensat, han tingut alguna ocasió...."

Canvi de posició de Sergio Garcia per Gerard Moreno: "Durant el partit hem anat veient. Si no estan còmodes els jugadors son tant intel·ligents que ja saben que fer. Al final el que volia és que se sentissin còmodes per que es trobessin."

Converses amb els jugadors: "Al final tots són necessaris i hem d'aprofitar el temps. He fet moltes preguntes per tenir el seu feedback. Jo porto 1 dia. A mi m'han estès la ma i d'això m'he d'aprofitar. M'han rebut tan bé que em trec el barret."

Sistema: "No és el sistema. Jo no tinc cap sistema. Tinc una idea de joc i un model que es tenir avantatge amb la pilota. Els jugadors es mouen, els homes salten... però la idea no canvia."

Orgull abans que futbol: "Només amb un altre discurs i una altre idea la gent es troba amb una situació diferent. L'orgull s'ha de tenir sempre. Perquè avui si i no demà?"

XXX