AVUI A POL

GALLEGO ES POSA AL FRONT DE L'EQUIP, I QSF S'ACOMIADA

21/04/2018
El ja extècnic blanc-i-blau ha recollit els seus efectes personals de la Dani Jarque. En la seva primera llista, Gallego s'emporta tots els disponibles: només són baixa per lesió Piatti, Duarte i Diego López, i Hermoso per sanció.

Redacció, 12:15h (actualització, 13h)  Aquest matí, al temps que Quique Sánchez Flores ha recollit els seus efectes personals de la Ciutat Esportiva -el tècnic i el seu advocat hauran de tractar els termes del seu acomiadament, mentre que als seus ajudants, Joan Carles Oliva, Alberto Giráldez, Antonio Díaz, José Luis Gallardo i Óscar García, se'ls ha donat temps per poder negociar la seva sortida i el pagament de la corresponent indemnització-, David Gallego s'ha estrenat com a tècnic del primer equip dirigint el seu primer entrenament. El surienc, després de passar per diferents equips del Futbol Base perico, es fa carrec de les regnes del conjunt blanc-i-blau de manera interina després del cessament del madrileny. L'objectiu del tècnic espanyolista, que s'estrenarà demà en el derbi a Montilivi enfront del Girona, serà aconseguir tancar definitivament la permanència en les cinc jornades que resten per a la finalització del campionat. 

Posteriorment, ha facilitat la seva primera llista, la del derbi davant el Girona, per al qual cita aquests futbolistes: Pau López, Marc Navarro, Aarón, Víctor Sánchez, Naldo, Gerard, Carlos Sánchez, Sergio García, Jurado, Leo Baptistao, Dídac, Melendo, David López, Javi López, Jairo, Marc Roca, Granero, Sergio Sánchez, Darder, Edu Frías i A. Domínguez. S'emporta doncs tots els disponibles: només són baixa per lesió Piatti, Duarte i Diego López, i Hermoso per sanció.