AVUI A POL

CHEN, L'ARTÍFEX DE LA DECISIÓ

20/04/2018
Aquest divendres s'ha mantingut una reunió en que ha pres part el president per videoconferència; en principi era només per tractar el cas Quique, però al final s'ha decidit donar el cop de timó definitiu a la política esportiva del club

Redacció, 23:15h Ja coneixem alguns detalls més del que podriem anomenar la intrahistòria dels fets que ha acabat amb el cessament tant del ja extècnic del primer equip Quique Sánchez Flores, com del fins ara director esportiu Jordi Lardín. El consell va avaluar durant dijous i aquest mateix divendres la situació generada després de la derrota enfront de l'Eibar. Hi havia preocupacio per la situació de l equip i molt especialment per les darreres declaracions del tècnic madrileny; en conseqüència, es va consultar als tecnics i la decisió primera era esperar a veure que passava aquest diumenge a Girona, en el que es podria considerar un ultimatum. Els esdeveniments però s'han precipitat després que hagi tingut lloc una videoconferència amb el president Chen Yangshen aquesta mateixa tarda, i ha estat ell qui ha pres la decisió final.

La reunió era inicialment per tractar la situació de Sánchez Flores, però per petició de Chen s'ha inclós a Lardín dins les determinacions a prendre. La decisió de prescindir del director esportiu ja estava presa i s'havia d'executar a final de temporada, però els esdeveniments l'han precipitat per traslladar a l'afició de manera ferma la voluntat de començar de zero.

Tot i que Perarnau assumeix les funcions de Lardín, la situació és provisional i en breu es nomenarà un nou director esportiu.