AVUI A POL

QUIQUE I LARDÍN, CESSATS!

20/04/2018
El tècnic i el director esportiu son fulminats dels seus càrrecs i David Gallego seurà a la banqueta a Girona.
Redacció 20:45h. Fulminats. Quique Sánchez Flores i Jordi Lardín han estat destituits de les seves funcions segons ha anunciat el RCD Espanyol en un comunicat fa breus minuts. El club ha prés aquesta decisió "fruit del rendiment esportiu del primer equip i amb la clara voluntat d'afrontar les jornades restants de la presnet temporada i la preparació del curs 18-19". "El RCD Espanyol agraeix a Quique Sánchez Flores la seva dedicació i treball en aquestes dues temporades en el club, on ha estat una figura important liderant el projecte des de la banqueta i li fa arribar els millors desitjos envers el seu futur professional", assenyala el comunicat. El preparador madrileny va invorporar-se a l'entitat al juny de 2016; en la seva primera temporada va classificar l'equip vuitè, mentre que en aquesta segona, el deixa  setzè amb 36 punts, després de vuit victòries, 12 empats i 13 derrotes.

David Gallego seurà a la banqueta davant el Girona, i estarà acompanyat per altres tècnics de l'entitat, com Borrell, Bartrés, N'Kono i Salvador. 

Els tècnics vinculats a Quique Sánchez Flores, com Giráldez, Oliva, Díaz, García i Gallardo, queden rellevats de les seves funcions però hauràn de negociar el seu acomiadament de forma individual a partir de demà.

El director general esportiu, Òscar Perarnau, assumirà temporalment les tasques i funcions de la direcció esportiva que fins ara ocupava Lardín, vinculada directament al primer equip i al filial, fins al nomenament d'un nou tècnic que assumeixi aquesta responsabilitat dins l'organigrama de l'àrea esportiva blanc-i-blava. "El club vol agrair molt especialment la labor realitzada per Jordi Lardín en aquesta etapa com a màxim responsable tècnic, en primer terme, del futbol base, des de 2012 fins a 2017, i últimament del primer equip i el filial masculins. Llegenda de l'entitat com a futbolista, ha demostrat sempre un compromís i dedicació a l'altura del seu sentiment perico i el RCD Espanyol li vol agrair profundament la seva aportació durant aquests últims sis anys així com desitjar-li els majors èxits d'ara endavant en els àmbits personal i professional", explica el comunicat.

Perarnau, juntament amb el vicepresident Carlos García Pont i el mateix David Gallego, compareixeran en roda de premsa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després de l'entrenament del primer equip aquest dissabte al migdia, amb accés per als mitjans de comunicació acreditats pel club.

Avui fa tot just un mes, el 20 de març, en entrevista a PericosOnline, Francesc Via preguntava a Gallego sobre la possibilitat d'entrenar al primer equip