AVUI A POL

LARDÍN: 'LA SITUACIÓ NO ÉS DRAMÀTICA'

17/04/2018
El director esportiu, que diu no estar preocupat per la classificació, afirma estar "d'acord" amb les queixes de l'afició a qui demana "suport en els partits que queden".

Redacció, 12:10h El director esportiu del RCD Espanyol, Jordi Lardín, ha concedit unes declaracions als mitjans oficials del club on valora l'actual moment de l'equip de QSF, que a manca de sis jornades perquè acabi la Lliga, és 16è i encara no te garantida la permanència matemàtica: "És obvi que el moment de l'equip no és el que nosaltres imaginàvem a començament de temporada, sempre havíem dibuixat un escenari en que estigués classificat on li tocava, del setè o vuitè al 12è, per pressupost, però no estic preocupat per la classificació, estem a la mateixa distància d'Europa que del descens, és un fet. Està clar que creiem que tenim plantilla de qualitat per estar més amunt i per haver guanyat més partits però no és una situació dramàtica".

El tècnic considera que "la plantilla i el cos tècnic han demostrat que podem jugar bé i guanyar equips importants, i que podem ser capaços de treure partits molt difícils davant equip d'Europa i Cahmpions, el que demostra que amb tranquil·litat i competint podem guanyar qualsevol equip. No hem guanyat tres partits seguits i ens està llastant, és el problema màxim de l'equip perquè de fer-ho estaríem parlant de lluitar per Europa. És la situació que tenim, treballem i domen suport per superar-la. Entenem Que la gent estigui nerviosa, que cregui que es mereix molt més, perquè estic d'acord".

Per acabar, es dirigeix a l'afició perica, que viu amb preocupació els actuals esdeveniments: "L'afició de l'Espanyol sempre ha estat en els moments dolents, no els hi puc demanar més del que estan fent. No hem tingut bons horaris i han vingut, quan l'equip ha estat bé ens han donat suport, només puc demanar tranquil·litat i suport en els partits que resten, per a nosaltres són molt importants,per a nosaltres són molt importants, quan l'equip no troba la línia ens ajuden a segui; si no hem estat a l'altura no és perquè els jugadors no han volgut sinó perquè no ens ha sortir, sobretot dir que entenem la seva frustració, la tenim igual, com els tècnics i els jugadors, seguidor d'un club quan tens aquesta frustració només tens una manera d'expressar-la, al camp, per animar o no animar, només demano que segueixin sent l'afició de l'Espanyol, que tothom sap com som".