AVUI A POL

FUTBOL DE BASE I FEMENÍ: ESPANYOL B 2 - REUS DEPORTIU B 2

14/04/2018
🎥 Empat en el duel de filials en un partit ple d'ocasions pels blanc-i-blaus.

Notícia en construcció L'Espanyol B no va tenir la sort de cara en el duel entre filials que el va enfrontar al Reus Deportiu B. L'equip de David Gallego va mostrar-se molt superior als seus adversaris en un partit on aquesta diferència no es va poder plasmar al marcador malgrat el catàleg d'ocasions periques, amb tres pals inclosos. Cristo i Lluís van avançar als blanc-i-blaus, però l'efectivitat visitant en les poques aproximacions van ser determinant. Els blanc-i-blaus van començar molt endollats i això es va veure reflectit als trenta segons de joc quan Pedrosa va estavellar una pilota al pal amb un xut creuat que hagués pogut significar l'1-0. Precisament, els pals de la porteria de Chechu van ser els protagonistes d'aquest primer tram de partit, perquè tot just uns minuts més tard Royo repetia l'acció de Pedrosa i tornava a col·locar la pilota a la fusta. Els de Gallego van ser els clars dominadors i, al joc de combinació dels espanyolistes, s'hi va sumar la pressió a la sortida de pilota dels reusencs que va permetre al filial recuperar moltes pilotes prop de l'àrea visitant i generar perill. Una d'aquestes la va protagonitzar Víctor amb una rematada de cap que va marxar molt a prop de la porteria. Tot i això, el gol no es faria esperar gaire més i després del primer quart d'hora arribaria l'1-0. Una jugada d'estratègia a la sortida d'un córner la va aprofitar Lluís per guanyar la partida al seu defensor i enviar la pilota al fons de la xarxa. Amb l'avantatge al marcador, els espanyolistes van permetre uns minuts de treva fins al voltant de la mitja hora que tornarien a envestir amb noves oportunitats. Una de les més clares va ser per una doble ocasió de Puado i Víctor, però els seus xuts els van desviar els defensors camí del gol. En una nova acció per banda dreta, Víctor va posar la pilota a l'àrea reusenca i entrant amb força Cristo va rematar amb el cap per clavar la pilota a l'escaire de la porteria de Chechu per fer el 2-0. Amb la nova diana, els blanc-i-blaus van gaudir dels millors minuts del primer temps i el 3-0 va poder arribar en una nova centrada de Pipa, però la rematada de cap de Puado la va treure Chechu amb una gran intervenció. Paradoxalment, quan més a prop estava el tercer, el Reus va aconseguir retallar distàncies abans del descans. En una de les poques arribades, Guerrero va protagonitzar una acció personal que, salvant diversos defensors, va definir amb un xut potent a la frontal que va acabar al fons de la xarxa. A la represa, el domini espanyolista va seguir intacte i Víctor va poder ampliar distàncies amb una nova rematada de cap. Malgrat la superioritat, el marcador ajustat va envalentir al Reus que va estirar línies per provar d'acostar-se a la porteria d'Álex Domínguez. Tot i així, les oportunitats eren pels pericos i Jordan va fer tremolar el travesser amb una rosca des de la frontal. Malauradament, la història del primer temps es va repetir i van ser els visitants els que van aconseguir veure porteria en un xut d'Oribe després d'una recuperació. Les males noticies pels pericos es van acumular i dos minuts després es quedava amb un home menys per l'expulsió de Iago.La inferioritat no es va notar sobre el terreny de joc, però el partit va entrar en una fase més tensa i amb menys ocasions. La més clara va ser per un xut llunyà d'Álex López que va atrapar bé Chechu per certificar l'empat.

Fitxa tècnica:

RCD Espanyol B: Álex Domínguez, Pipa, Royo, Iago, Lluís, Pol Lozano, Víctor (Genís, min.74), Álex López, Cristo (Joselu, min.69), Puado i Pedrosa (Jordan, min.55).

CF Reus Deportiu B: Chechu, Ayala, Guerrero, Gonzalo, Miranda, Modest (Roger, min.84), Arjona (Mañé, min.90), Sergey, Xavi Jaime (Fabra, min.76), Marcel i Oribe.

Gols: 1-0, Lluís (min.18); 2-0, Cristo (min.32); 2-1, Guerrero (min.41); 2-2, Oribe (min.68)

Àrbitre: Sr. Rubén Mancera Antón. Va amonestar a Guerrero (min.22), Álex López (min.26), Pol Lozano (min.62), Puado (min.86), Sergey (min.88). Va expulsar per doble amonestació a Iago (min.71 i 71).

Incidències: Unes 600 persones a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.