AVUI A POL

QSF: 'L'EQUIP DE MESTALLA ÉS EL QUE ENS HAGUÉS AGRADAT VEURE MÉS PERÒ NOMÉS HA APAREGUT A ESTONETES I NO ÉS SUFICIENT'

14/04/2018
Planificació de l'any vinent: "Ens donen pistes de com va a reestructurar-se. Tots sabeu que la situació del club és estable però no superior a la d'aquest any". També s'oferex per si pot ajudar a resoldre el conflicte a la grada.

CE Dani Jarque, 13:15h Última sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva abans de marxar aquesta mateixa tarda cap a Madrid. L'Espanyol, que demà buscarà la seva segona victòria de la temporada lluny de Cornellà, no guanya des del mes de gener a Màlaga. Un bon exemple de la irregularitat mostrada durant la temporada. La llista de convocats està formada per 19 jugadors; Víctor Sánchez, que torna després de complir sanció en la darrera jornada, és la principal novetat. Sergio Sánchez i Marc Roca són baixa. Óscar Duarte, Naldo i Diego López segueixen al marge mentre es recuperen de les seves respectives lesions.

Quique Sánchez Flores ha comparegut davant dels mitjans per repassar l'actualitat blanc-i-blava i les claus del partit de demà a Getafe. Segons el tècnic, el conjunt de Bordalás "és un equip que segueix tenint molta energia, que depèn molt de la seva organització i que domina tres aspectes claus en el seu joc: la transició ofensiva, les segones jugades i la pilota aturada". El partit de Mestalla va ser, segurament, un dels millors partits de la temporada i segons el tècnic "ens agradaria haver-ho vist durant més estones durant el curs; un equip modern que domina la transició ofensiva i defensiva". Un dels culpables de la bona imatge de l'equip a València va ser Óscar Melendo, que va participar molt en el joc de l'equip i sembla que podria tenir continuïtat a Getafe: "Sempre he pensat que si no ha jugat més, és per culpa de l'entrenador. Sabíem que quan entrés a l'onze titular ja no sortiria d'allà. És un jugador molt especial".

El partit serà especial pel tècnic, que torna a la primera banqueta que va ocupar quan va iniciar la seva carrera com a entrenador: "Tot va començar allà fa uns 14 anys. Tenia una responsabilitat molt gran i me n'alegro molt que el club torni a estar estabilitzat, amb un gran entrenador, una bona plantilla i una gran afició". Tot i que l'Espanyol no té cap objectiu ambiciós de cara a final de temporada, Quique admet que volen "fer-ho el millor possible i sumar els màxims punts possibles". Podria ser una bona oportunitat per veure jugadors del filial que entrenen sovint amb el primer equip però "hi ha futbolistes de la primera plantilla que no han tingut molta continuïtat i tenen certa preferència", ha afirmat.

L'entrenador blanc-i-blau ha parlat del futur i quan se li ha preguntat per la planificació de la plantilla de la temporada vinent, ha destacat que "l'estructura del club és la que ha de visualitzar el que vol per l'any que ve i ens dóna pistes de com es reestructurarà. Ara és estable però l'any que ve no serà superior a l'actual. Això ens obliga a pensar ràpidament".

Al marge de l'estrictament esportiu, també ha parlat  del problema que hi ha amb la grada d'animació; el preparador, com en el passat, s'ha ofert per si es qrequeix ajuda per solucionar el conflicte: "Sóc coneixedor perquè tinc informació de tot el que passa al club. Si en algun moment algúc necessita al club de la nostra experiència ens oferim a juntar.nos amb qui sigui, amb gent que sepre dóna suport i ajuda a l'Espanyol per si podem ajudar, sempre disponibles".