AVUI A POL

L'ÀRBITRE DEL PARTIT. MELERO LÓPEZ

15/04/2018
La seva mitjana de grogues per partit (6,14) és la més alta de tota la 1ª Divisió: l'Espanyol te 4 jugadors apercebuts de sanció (Sergio García, Gerard Moreno, Leo Baptistao i Mario Hermoso).

Redacció, 7:30h

Mario MELERO LÓPEZ

Màlaga  2-7-1979 arbitre02.png

L'andalús MELERO LÓPEZ serà l'encarregat de dirigir el GETAFE CF - RCD ESPANYOL d'aquesta tarda al Coliseum Alfonso Pérez.

Aquesta és la 4ª campanya del malagueny a la màxima categoria després de xiular 127 partits a la 2ª Divisió, on hi va romandre 6 temporades.

Excessivament meticulós, MELERO LÓPEZ és un àrbitre rar i desconcertant. Dels que pot veure's superat per poc que es torcin les coses. D'aquells que no et voldries trobar si t'estàs jugant punts importants. Un àrbitre més aviat vulgar, sense criteri, i que inspira poca confiança.  

A nivell global, és amb qui menys guanyen els equips visitants (només un 20% de les vegades), però sobre tot menció especial en l'aspecte disciplinari. MELERO LÓPEZ és un pistoler. La seva mitjana de grogues per partit (6,14) és la més alta de tota la 1ª Divisió. Cal recordar en aquest sentit que l'Espanyol te 4 jugadors apercebuts de sanció (Sergio García, Gerard Moreno, Leo Baptistao i Mario Hermoso).

Ha dirigit 12 cops l'Espanyol amb un bon balanç (6 victòries, 3 empats i 3 derrotes). En canvi pel que fa als azulones, MELERO LÓPEZ és una veritable bestia negra. Els ha dirigit en 7 ocasions i MAI han guanyat (2 empats i 5 derrotes).

Aquests són els 16 encontres que ha dirigit aquesta campanya: 

arbitre03.png

arbitre04.png

Oriol Pagès