AVUI A POL

GARITANO I RUBI, OPCIONS SEGONS EPDA

10/04/2018
El diari apunta l'opció del tècnic del Leganés com la que agradaria a Chen, i parla d'una suposada reunió de l'entrenador de l'Huesca amb Perarnau.

Redacció, 11:45h Avui El Periódico de Aragón tracta el tema del futur de la banqueta espanyolista; ho fa esmentat dos noms, un, el de Joan Francesc Ferrer, Rubi, actual tècnic de l'Huesca i que va ser el nom del candidat que fa unes setmanes apuntava Tiempo de Espanyol, i el d'un altre dels candidats que apareix en totes les travesses, el d'Asier Garitano, que segons el diari seria el preferit de Chen Yansheng. Com a aval de Rubi, a banda del bon record que va deixar el seu pas per la casa, el coneixement que te d'ell Òscar Perarnau -es parla d'una suposada reunió amb Perarnau ara fa unes setmanes per explicar-li el projecte- estaria la bona temporada que està fent al front del club aragonès -malgrat actualment viu una ratxa negativa de set encontres sense guanyar-, mentre que l'actual entrenador del Leganés, que encara no ha aclarit el seu futur, agradraria a la cúpula de l'entitat. Garitano no ha tancat del tot la porta a seguir al Lega, tot i que estaria esperant que es concretessin altres opcions com la de l'Athletic Club.

A banda de comentar aquesta informació, al nostre programa hem parlat de la planificació del proper projecte: com ja és sabut, l'Espanyol prepara l'any vinent una remodelació de la seva plantilla i els tècnics tenen en ment una reducció del seu número de fitxes professionals. La intenció seria deixar la plantilla en només 22 fitxes i que les quatre restants quedin lliures per jugadors del Futbol Base que mantindrien fitxa del B però podrien reforçar-lo en moments puntuals. Es tractaria de jugadors joves perquè la normativa prohibeix que els jugadors que superen els 23 anys puguin pujar i baixar del primer equip. Aquesta rebaixa vol dir que l'equip comptaria més o menys amb els mateixos recursos a nivell de fitxes, però distribuides en menys homes. D'altra banda, es treballa també en una nova escala salarial; el club no vol que tornin a succeir els problemes generats epr aquesta qüestió i tot i que la majoria de contractes de la plantilla ja estan signats, s'intentarà donar sortida a alguna de les fitxes mes elevades, per no haver d'utilitzar tot el limit per si cal fer algun petit dispendi en forma de reforç. Hores d'ara, com bé s'ha explicat, aquest limit es troba exhaurit.