AVUI A POL

ANTONIO DÍAZ: 'NO TENIM PENSAT ABAIXAR ELS BRAÇOS'

07/04/2018
L'assistent de Quique, absent per un procés víric, espera seguir la ratxa davant els grans i evita pronunciar-se sobre el futur "és una qüestió contractual entre Quique i el club".

Redacció 13:00 h. En absència de Quique Sánchez Flores, afectat d'un procés víric ha comparegut davant la premsa un home del seu equip d'assistents i analistes, Antonio Díaz, que ha parlat del plantejament pel partit de demà enfront del València. El tècnic ha explicat que durant la setmana s'ha visualitzat el partit de la primera volta, un dels millors a casa malgrat la derrota, "va ser una pena el resultat final", ha explicat Díaz que ha afegit que demà l'equip intentarà, "mostra la millor cara. Tenim tota la il·lusió del món i demà és una nova oportunitat amb l'ànim de millorar". A banda de les baixes per lesió i sanció, Díaz ha dit que l'onze que sortirà serà "de màxim nivell", i qüestionat per algunes novetats -Hermoso apunta a titular- ha dit que "són nois que han entrat i sortit a l'equip. Estan preparats i formen part del grup. No hi haurà res estrany".

El tècnic ha explicat que l'equip espera que davant els valencians segueixi la ratxa mostrada davant els grans que els ha permès guanyar a Madrid, Barça i Atlético, "en aquest nivell ha estat una temporada magnífica. Això parla bé del grup i de la feina que es realitza. L'any passat va ser amb els de baix i aquest any ha estat amb els de dalt. Tant de bo segueixi la ratxa". D'altra banda, ha tornat a refugiar-se en la paraula il·lusió per conjurar una possible abaixada de braços, "es una paraula que he utilitzat abans, però és cert, tenim il·lusió per acabar de la millor manera la temporada. Hem trobat a faltar una mica de sort i lluitarem perquè aparegui, no hem notat cap baixada de braços ni tenim pensat abaixar els braços". A la darrera pregunta se li ha inquirit pel seu futur, lligat òbviament a la continuïtat de Quique a la banqueta, però no ha volgut significar-se, "és una qüestió de Quique amb el club, un tema contractual que ells coneixen i no sóc la persona adequada per parlar d'això".