AVUI A POL

ELS PLANS PER LA PORTERIA

07/04/2018
La direcció esportiva te clar que no malvendrà Roberto, que haurà de tornar aquest estiu. Amb la possible venda d'Aarón no arribaran als 17 quilos que s'han d'ingressar en el mercat: caldran més sortides.
Redacció, 7:30h Amb la seva derrota anit a Riazor enfront del Dépor, el Málaga ja es pot acomiadar de qualsevol opció a conservar la categoria; certament, ja abans d'aquest duel a mort necessitaven un miracle, però ara es pot donar ja per un fet consumat. L'equip de José González va caure per 3-2, diferència que podria haver estat molt superior si un cop més Roberto no hagués salvat els seus d'una golejada d'escàndol, amb una gran aturada a xut de Lucas Pérez, i amb dos cara a cara resolts favorablement.
 

D'aquesta manera, és ja virtualment una realitat que el club haurà de decidir què fer amb el meta, frustrada la possibilitat que segueixi a la Rosaleda -l'obligació de compra pactada el passat estiu s'executava cas de permanècia, i amb el club andalús a Segona no hi ha opcions reals de conservar els seus millors efectius, com ara el meta de Fuenlabrada-. Roberto  va marxar perquè no volia estar a l'ombra de Diego López, i el club va veure bé aquesta sortida tenint en compte la seva elevada fitxa, que enguany no ha comptabilitzat en en ja a vessar límit salarial. En qualsevol cas, segons informa avui AS, no és descartable que la propera temporada es recuperi el tàndem que van formar el gallec i el madrileny, ja que malgrat la marxa de Pau no es contempla que un dels tres metes del filial pugin i hores d'ara, i tot el rumors sobre l'interès en homes com Yoel, Remiro i Adán, meta del Betis, la direcció esportiva tindria clar que els porters per a la propera campanya són Diego i Roberto. Afirma Alberto Martínez que en cap cas malvendran al porter madrileny de 32 anys, en el qual es van invertir més de tres milions d'euros en el seu fitxatge en 2016, i no sortirà si no recuperen part de la inversió.

El nom de Roberto ha estat inclós en totes les travesses de possibles sortides tant pel seu desig de no tornar a Cornellà-El Prat com per l'elevat del seu sou. El club necessita, com ja s'ha dit reiterades vegades, al voltant de 17 milions d'euros en vendes -una mica menys si es comptabilitzen les operacions fetes en el mercat d'hivern-, i amb el gran traspàs previst, que tot apunta sigui Aarón Martín, no s'arribaria en aquesta quantitat. Tret dels quatre "intocables", David López, Darder, Diego López i Gerard Moreno, s'escoltaran ofertes per qualsevol actiu; homes amb possible mercat són  Hermoso, Jurado, que passarà a ser el proper curs el segon futbolista millor pagat de la plantilla, Hernán Pérez, amb un salari també molt elevat i que creixerà més el proper curs, i Pablo Piatti.