AVUI A POL

QUIQUE TREU EL GENI

05/04/2018
El tècnic, molt vehement en públic amb els seus jugadors, els vol endollats cara a la recta final de curs. La visita a València, molt exigent: és el millor equip en els últims dos mesos, amb set triomfs i només un empat.

Redacció, 7:30h Alguns dels factors que poden afectar a la resposta del soci a l'hora de plantejar-se la renovació està en el futur de la banqueta, i també en quin sabor de boca deixarà l'equip en els vuits partits que resten fins al final de curs. Quique Sánchez Flores no va voler comentar res respecte al seu futur després del decebedor empat davant l'Alavés, "No té sentit respondre a això a dia d'avui. La situació és la que és i no cal fer cap tipus de drama. L'Espanyol és el protagonista i volem fer-ho tan bé com sigui possible”; fidel en aquestes paraules, ahir, en una sessió oberta al públic i davant de tothom, se'l va veure especialment intens i motivat abans del començament de l'entrenament, ja que va reunir els seus futbolistes durant 20 minuts sobre la mateixa gespa, dirigint al seus homes un monòleg durant el qual va estar especialment vehement.

Qüestionat pel contingut del seu discurs, Óscar Duarte va limitar-se a dir que havien parlat tant de les incidències de l'encontre de diumenge passat com de com afrontar la visita a Mestalla, especial per al tècnic donat el seu passat valencianista. La sessió va ser també intensa, posant especial cura en les correccions i en alguns aspectes tàctics necessaris per superar amb èxit l'enfrontament davant l'equip de Marcelino, el que més en forma està de tot el campionat; només un parell de dades significatives: agafant una minilligueta de només els últims vuit partits, l'equip ché seria líder de la classificació, amb set triomfs i només un empat. Des de que van perdre enfront de l'Atlético (1-0) el primer cap de setmana de febrer, els resultats han estat un 3-1 davant el Levante; 1-2 al camp del Málaga; 2-1 enfront de la Real Sociedad; l'únic empat del cicle, 1-1 a San Mamés enfront de l'Athletic Club; 2-0 al Betis; 0-2 al camp del Sevilla; 3-1 a l'Alavés; i finalment, triomf per la mínima al camp del Leganés. A més, a nivell golejador són una màquina, presentant en aquestes altures de curs uns registres desconeguts des de fa dues dècades.