AVUI A POL

EL CAS PAU TAMBÉ DESESTABILITZA AL BETIS

05/04/2018
Adán, molest per la contractació del meta perico, hauria fet triar al seu club: o renovació o quiròfan. Davant la negativa, es perd el que resta de la temporada.

Redacció, 7:30h L'Espanyol i el Betis esatan lligats aquesta temporada pel tema de la porteria; l'actual titular de la meta blanc-i-blava, Pau López, hauria arribat a un acord amb els verd-i-blancs per marxar la propera temporada al Villamarín, on en teoria es trobarà amb Antonio Adán, indiscutible els últims anys sota pals, i al qual curiosament s'està relacionant amb l'entitat blanc-i-blava, que segons alguns mitjans podria estar interessada en la seva contractació això sí, si arriba amb la carta de llibertat sobra el braç. El porter madrileny, que te contracte fins al 2019, no ha rebut gens bé la notícia del fitxatge de Pau, sobretot perquè arriba emmig d'un tens pols amb els rectors del club bètic per a la seva renovació, que està escrivint un nou capítol després de la seva decisió de passar pel quiròfan per operar-se d'una lesió al pubis que arrossega de fa temps i que farà que no pugui jugar els vuit partits que resten de la temporada, tot just en un moment en que els de Quique Setién afronten el repte d'entrar a Europa.

Adán parlava de Pau poc abans del recent partit del Villamarín

El tema és controvertit, ja que el futbolista hauria plantejat als dirigents verd-i-blancs que podia ajornar la seva operació si se li plantejava una renovació, un tma al qual vénen responent amb negatives des del passat estiu. Com s'apunta des d'ABC Sevilla, al porter no li ha sentat gens bé la contractació de Pau López i va exigir una resposta immediata de l'entitat sobre el seu futur plantejant dues opcions: renovació o operació. Davant la incertesa ja que no té clar que el club vagi a comptar amb ell per a la propera temporada després de l'arribada del gironí ha optat per plantejar aquest ultimàtum, i davant una nova negativa ha optat per sotmetre's a l'esmentada intervenció quirúrgica. Adán, que te una clàusula de rescissió de vuit milions d'euros, estarà de baixa durant dos mesos i espera estar ja disponible per a l'arrencada de la pretemporada 2018-19, veurem això sí amb quin equip.