AVUI A POL

CAS PAU: DUES SORTIDES PER REFREDAR LA TENSIÓ

03/04/2018
El fet que els propers dos partits siguin a domicili evitarà un nou escrutini de la grada; Collet considera que ha d'entendre que el públic te el seu sentiment. La premsa andalusa insisteix en el nom d'Adán com a candidat per la porteria.

Redacció, 7:30h Pau López sabia que el passat diumenge, un dia més, li tocaria passar l'escrutini de la grada;  la seva actuació al Villamarín després de les notícies al voltant del seu acord amb el Betis i les paraules de persones del seu entorn no van ajudar a que tingués una bona rebuda, i els xiulets van aparèixer ja des d'abans que comencés l'encontre. El meta va trencar el seu silenci en zona mixta, demanant respecte pels seus familiars, i emplaçant la premsa per a final de temporada, quan donarà explicacions del que ha envoltat la seva marxa. Ahir, l'expresident Joan Collet enviava des dels micròfons de RAC1 el missatge de que, a l'igual que la llotja ha d'aguantar la crítica de la grada quan considera que les coses no es fan bé, els professionals també han d'assumir aquesta càrrega i ha d'entendre que el públic te el seu sentiment.  En qualsevol cas, en el que tothom coincideix és en que el millor és que aquesta tensió no torni a produir-se, quelcom que possiblement serà una realitat gràcies al calendari: només resten tres partits a casa, i abans del primer hi ha dos desplaçaments, a Getafe i València, el que en principi podria ser suficient perquè Diego López ultimi la seva recuperació i torni a la titularitat; el gallec ja ha començat a fer exercici damunt la gespa i malgrat el procés és lent i no es correrà cap risc, davant l'Eibar podria produir-se la seva esperada tornada. Si no és així, possiblement tornarem a  viure una situació tensa com la de diumenge passat.

Les valoracions de  Collet; l'expresident també va parlar de les paraules de Javier Tebas demanant aplicar el 155 a la final de Copa, i les peticions de boicot per part de persones de l'entorn blaugrana. A l'exmandatari no li agrada que es xiuli cap himne.

Un altre front del tema Pau és el de la recerca d'un substitut que formi tàndem amb Diego el proper curs; ja fa uns dies us vam parlar d'un dels noms que sona com a candidat, curiosament, l'actual amo i senyor de la porteria del Betis, Adán. Amb un any més de contracte, la premsa andalusa abunda en el que va començar com un rumor de mercat, i li dóna opcions això sí, si aconsegueix la carta de llibertat del quadre andalús, amb el que li resta un any més de contracte.