AVUI A POL

EL CATXÉ DE DE TOMÁS ES DISPARA

27/03/2018
Són ja diversos els clubs que anirien al darrere del que s'ha apuntat com objecte de desig en el proper mercat, que deixa el seu futur en mans del seu agent.

Redacció, 7:30h Ara fa uns dies, el que s'apunta com un des objectius desitjats per l'Espanyol cara al proper mercat, Raúl de Tomás, parlava de la seva situació després que a còpia de gols -en porta 18 amb el Rayo- s'hagi convertit en un dels noms de moda en el futbol espanyol: "Estic molt tranquil. Tinc contracte amb el Madrid fins al 30 de juny i no s'ha parlat res, però el que passi ho deixo en mans del meu agent. No vull em descentri del que tinc ara entre mans, que és el futbol. No li tanco les portes ni al Rayo ni a ningú. A l'estiu es veurà què passa". Contrasten aquestes paraules amb altres informacions que allarguen la seva relació contractual amb els blancs fins el 2019.

En qualsevol cas, el problema que podria trobar-se l'Espanyol cal de decidir-se a escometre aquesta operació seria en bona mida la competència; el davanter vol jugar a Primera Divisió el proper any després de les experiències com a cedit a Córdoba, Valladolid i Vallecas, i veuria amb bons ulls la opció de l'entitat perica, que el segueix de fa any i mig, però també tindria altres propostes sobre la taula que poden resultar atractives. Una ja es coneix de fa dies, la del Sevilla, que apostaria per ell com a recanvi de Luis Muriel, i també està la de l'altre equip de la capital andalusa, el Betis. El tècnics blanc-i-blaus tenen el convenciment que està capacitat per donar el salt i triomfar a la màxima categoria i encaixa en el perfil dels nous fitxatges: jove amb qualitat i projecció i que ofereixi la possibilitat de protagonitzar en el futur una gran venda.