AVUI A POL

QUIQUE HAURIA ESTAT SONDEJAT PER DOS CLUBS DE LA PREMIER

27/03/2018
No hi hauria però cap oferta en ferm, el que el faria dubtar a pocs dies de l'esperada reunió amb el club on ha d'aclarir les seves intencions. Pel que fa a possibles recanvis si marxa, s'apunta que el club s'hauria posicionat clarament amb tres noms.

Redacció, 7:30h De fa setmanes us venim parlant a PericosOnline d'aquesta trobada entre Quique Sánchez Flores i el club que ha de ser clau per definir el futur de la banqueta del primer equip. Ja us vam explicar que estava prevista per l'abril, i que en ella el tècnic haurà de començar a definir les seves intencions respecte a complir o no l'any que li queda de contracte. Tot i que s'ha especulat amb la posibilitat de que el seu contracte tingués una clàusula d'escapamenta, el cert és que aquesta no existeix, així que el madrileny pot decidir esgotar el vincle que l'uneix al club fins a la temporada 2018-19.Com us vam traslladar en el seu moment, si la voluntat de Quique és complir el seu contracte, el club ho respectarà. Malgrat s'han recabat ja informes de tècnics de la lliga espanyola que són interessants, només es farà un pas definitiu cap a algun dpells si l'entrenador decideix no complir el seu tercer any. El que no passa pel cap pel club a hores d'ara és pagar cap mena d'indemnització a l'entrenador per deixar en suspens aquest tercer any; el que sí li demanaran és que es defineixi i que ho faci al més aviat possible. Recordem que el que sí existeix és una clausula de penalització pel míster si vol trencar de manera unilateral el seu contracte, la mateixa que l'Espanyol volia fer valer davant l'Stoke City si hagués decidir marxar ara fa uns mesos però si el tècnic pren la iniciativa d'anar-se'n, el club no la farà valdre només si la decisió la comunica a l'abril o al maig ja que la situació podria variar a partir de juny i llavors l'Espanyol ja no li posaria les coses tan fàcils. No seria com s'ha publicat perquè existeixi una mena de clàusula d'escapament desconeguda fins ara, sinó pel fet que l'entitat li donaria facilitats davant el fet que aquesta comunicació permetria planificar amb cert marge el futur immediat, ja que de la tria del tècnic, i malgrat el pes de la banqueta serà menor enguany a l'hora de confeccionar la plantilla, també en depén en bona mida la del projecte.

Lardín parlava la passada setmana a Madrid de la situació de Quique 

Avui SPORT s'apunta a la tesi de la reunió imminent, que fins i tot podria tenir lloc la propera setmana, la primera de l'esmentat mes d'abril; la rao, que un triomf enfront de l'Alavés donaria la permanència si no matemàtica sí virtual i seria ja el moment de posar les cartes sobre la taula. Amb la pilota a la teulada del tècnic, una de les claus és que li arribi alguan proposta prou atractiva com per deixar l'Espanyol, i segons el diari, dos clubs de la Premier League se li haurien acostat en les últimes setmanes per sondejar-lo; aquest interès no estaria acompanyat de cap oferta en ferm, que seria el que li faria dubtar en aquest moment, dies abans d'aquesta transcendental trobada amb els responsables esportius de l'entitat. Pel que fa a possibles recanvis si el madrileny acaba marxant, s'apunta que el club s'hauria posicionat clarament amb tres noms, això sí sense concretar absolutament res i a l'espera la reunió amb QSF.

Un dels homes que agrada, tot i que no es sap si està en aquesta hipotpetica terna final, és Asier Garitano, entrenador del Leganés, que anit, a TVE, confirmava que ha començat ja les converses amb el seu actual club per renovar el seu contracte, que acaba el proper 30 de juny. A més ha insistit que no ha parlat amb cap altra entitat sobre el seu futur i s'ha mostrat lleugerament optimista davant la possibilitat de continuar a Butarque: "La veritat és que al Lega estic bé. Acabo contracte. Ja tinc oferta del Leganés. És amb l'únic club, lògicament, amb el qual hem començat a parlar. Les sensacions són bones. Porto cinc anys aquí i anem creixent. Ens haurem d'asseure per veure quina és la direcció de tots dos i si coincidim, i si no, prendrem els nostres camins. He llegit informacions, però la realitat és que l'únic equip amb el qual he parlat ha estat amb el Leganés. Ara cal posar tot en la balança. Cada any em diu la gent que és el moment de deixar-ho, però la veritat és que el Leganés cada any està sent millor. i el sostre del club no el coneixem. Posarem tot en la balança i decidirem. Però insisteixo: estic content, el club seguirà creixent... caldrà decidir".