AVUI A POL

EL CAS DE GERARD, EL QUE MÉS NEGUIT DESPERTA

25/03/2018
La seva recargolada situació contractual podria obligar a negociar per retenir-lo. Un dels punts a favor amb els que compta l'Espanyol és la complicitat del futbolista, que te reptes pendents: "Com a perico m'agradaria anar a Europa i guanyar una Copa".

Redacció, 7:30h De la llista de quatre intocables pels quals no es volen ni escoltar ofertes destaca un cas, el de Gerard Moreno; considerat amb tot mereixement el jugador franquícia de l'entitat, ha estat objecte durant els últims mercats de diferents ofensives de clubs interessats per fer-se amb els seus serveis, les més reiterades, les del Vila-real, club que com tothom sap, comparteix els seus drets econòmics amb l'Espanyol.

Malgrat han aparegut informacions en mitjans afirmant el l'Espanyol ja tindria el 80% dels seus drets, el cert és que la situació segueix estant repartida a parts iguals entre pericos i groguets, una situació cmplexa que obligaria els blanc-i-blaus a igualar una possible oferta per retenir-lo; segons els pactes establerts, si arriba una proposta econòmica superior als set milions cal negociar. Recordem que ara mateix te una clàusula de 40 quilos que puja als 50 el proper 1 de juliol, pel que no és descartable un nou intent abans que arribi aquesta data. Curiosament, segons explica avui La Vanguardia, els buits legals que presenta el contracte entre Espanyol i Vila-real podria afavorir el nostre club, i el nou director genaral, Roger Guasch, tindria encomenada la missió d'estudiar-los.

Gerrad, comprtint quiz qmb un altre dels intocables pericos, David López, a la revista digital del club 

Un dels punts a favor amb els que compta l'Espanyol és la complicitat del futbolista, que ha estat clau en el passat, i ha estat recompensada, juntament amb els seus innegables mèrits esportius, amb una merescudíssima ampliació i millora de contracte. Malgrat va tenir tenir l'oportunitat de sortir en els últims mercats, va decidir quedar-se, i si fem cas de les seves declaracions d'avui a Mundo Deportivo, no està per la labor de sortir: "Se'm nota que estic bé, content i que aquí sóc molt feliç. Vull seguir ajudant a l'equip amb el meu treball, els meus gols, les meves assistències i espero seguir donant més... Com a perico m'agradaria anar a Europa i guanyar una Copa del Rei. Sé que és difícil però espero acabar aquesta temporada el més amunt possible i a partir de la propera planificar bé les coses. Hem de fer un pas endavant, aquest club ha d'estar més amunt i per a això tots hem d'intentar millorar. Els jugadors som els primers que hem de fer-ho però entre tots hem de lluitar perquè l'Espanyol estigui on ha d'estar. És cert que tots esperàvem més d'aquesta campanya i no s'ha pogut aconseguir. Però esperem que sí s'aconsegueixi en la propera, que arribem més amunt, estiguem més tranquils i lluitant per coses que a tots ens agraden".