AVUI A POL

LEO: 'ESTEM AMB QUIQUE AL 100%, ELL HO SAP I SI ES QUEDA EL CURS QUE VE MOLT MILLOR''

24/03/2018
El davanter admet que la temporada està per sota de les expectatives: "Ens queda una espina clavada perquè depenia de nosaltres estar més amunt i fer coses bones i no hem estat capaços".

Redacció, 7:30h Amb l'equip gaudint d'un llarg pont -no tornarà als entrenaments fins el proper dimarts, moment en que començaran a preparar la vista de l'Alavés- podem llegir diferents entrevistes a jugadors destacats de la primera plantilla, com la que ha fet L'Esportiu a Leo Baptistao. El brasiler, que dijous va donar l'ensurt en retirar-se de l'entrenament, tot i que al final només es tracta com ell mateix aclareix d'una recaiguda en la contractura que es va fer després del partit del Betis però que només va parar per prevenció, parla de la situació de l'equip després d'una temporada molt irregular i un últim encontre, el del Villamarín, certament lamentable: "Estem disgustats perquè hem fet bons partits contra grans equips i se n'han escapat d'altres per errades pròpies i no per mèrit del rival. Ens queda una espina clavada aquesta temporada perquè depenia de nosaltres estar més amunt i fer coses bones i no hem estat capaços de fer-ho. Tot i això, encara queden nou jornades i estem il·lusionats per recuperar-nos en la classificació i acabar al més amunt possible. No estem contents amb la temporada ni ens conformem. Als afeccionats els diria que estiguin tranquils perquè no volem estar on estem ara, i que tenim ambició per acabar a dalt". Sobre la necessitat d'acabar el més a dalt possible, important tant per qüestions econòmiques com davant la necessitat de tancar el curs amb un bon sabor de boca que animi el seguidor a renovar l'abonament el proper curs, el davanter admet que des de la directiva "no ens ha posat pressió, però no cal que diguin res. Nosaltres sabem que aquesta entitat no es pot permetre estar on està ara a la taula, com tampoc els jugadors ni el tècnic".

En l'entrevista a L'Esportiu lloa també Gerard Moreno, amb qui ha encaixat a la perfecció a dins i a fora del camp 

Precisament de QSF parla també el brasiler, i ho fa en el mateix sentit aque recentment Esteban Granero, per apostar per la seva continuitat: "Nosaltres pensem en els nou partits que queden fins a final de lliga. Estem amb ell al cent per cent. Ell ho sap i si es queda per a la temporada que ve millor".

De la mateixa manera, trenca una llança per Pau López i rebat els arguments dels que han posat en dubte la seva professionalitat després de la seva mala actuació enfront del Betis, molt possiblement el seu futur equip: "És impossible i s'equivoquen. És un gran professional i un gran company. No va tenir el dia, com ens pot passar a qualsevol, però no només va fallar ell, van fallar tots contra el Betis. Pau ens ha donat molt. La gent no es recorda dels punts que ens va donar en la primera volta? Crec que aquestes crítiques són molt injustes i innecessàries".