AVUI A POL

L'AGENT DE PAU NO DÓNA ENCARA PER TANCADA LA SEVA MARXA AL BETIS

23/03/2018
"No està tancat un acord", defensava Botines a una ràdio italiana. Si finalment Diego, que avui passa noves proves, no arriba a temps pel partit de l'Alavés, es sotmetrà a un nou escrutini de la grada.

Actualització, 19:15h Diego López mostra una evolució favorable del traumatisme cranioencefàlic, amb pèrdua de coneixement, que va patir durant el partit davant el Levante, tal com demostren les proves a què ha estat sotmès en les últimes hores. El control previst per avui, que se li ha practicat aquesta tarda, confirma que la seva evolució és favorable tot i que caldrà seguir mantenint un control gairebé diari per veure la seva progressió abans d'incorporar-se de forma gradual a la feina amb la resta dels seus companys.

 


Redacció, 7:30h Avui caldrà estar molt pendents de Diego López; el meta gallec, que segueix exercitant-se al gimnàs sota el control dels metges del club després que el passat 4 de març va patir un traumatisme cranioencefàlic amb pèrdua de consciència durant el partit Levante-Espanyol disputat al Ciutat de València, passarà visita a la tarda amb els especialistes que, amb els resultats del TAC que se li realitzarà al matí, hauran de valorar si ja està en condicions d'iniciar una nova fase de la seva rehabilitació, el que significaria començar a fer la propera setmana treball de porteria. La seva evolució està sent positiva, i tot i que no es correrà cap risc, no és descartable que pugui estar davant l'Alavés en el partit que es jugarà a Cornellà-El Prat el dia 1 d'abril tot i que sembla una mica prematur donada la situació; el meta treballa en la seva recuperació des del passat dia 13, donat que encara no ha trepitjat la gespa i els metges volen que estigui al 100% abans de tornar a situar-se sota pals, ni que sigui per entrenar-se.

Ahir, en la seva entrevista a PericosOnline.ràdio, David López defensava la professionalitat de Pau:  "Encara no sé com acabarà la cosa, quan has vist només el trailer no pots parlar de la pel·lícula sencera. Crec que triarà el que sigui millor per ell i el seu futur, del que estic segur és que no es pot posar en dubte la seva professionalitat, sempre ha demostrat l'amor que te pel club i mai ha fet cap gest perquè la gent el critiqui. Cal conèixer tots els motius, suposo que quan acabi tot explicarà què voldrà fer i per què ho ha decidit, i ho podrem valorar tot".

De l'evolució de Diego en depèn si Pau tornarà a defensar la meta engfront del conjunt basc; la grada de Cornellà-El Prat ja el va rebre amb algunes mostres de desaprovació en l'anterior encontre davant la Real Sociedad, i després de la seva mala actuació enfront del Betis la passada jornada l'expectativa no és pas bona en aquest sentit. En teoria, aquesta mateixa setmana el seu agent, Albert Botines, havia d'estar a Sevilla tancant el seu fitxatge pel Betis, tot i que a les darreres hores, en declaracions al programa especialitxzat en l'actualitat del Nàpols "Si gonfia la rete", de la italiana Radio CRC, va parlar de la situació de l'encara meta perico: "Va haverun contacte amb el Napoli, he parlat amb el director esportiu Giuntoli i puc dir que hi ha hagut un interès per part del club. El Napoli és un gran club i busca més d'un porter per al proper any i per a Pau seria un honor vestir la seva samarreta, però és encara jove i no sé quant jugaria. Amb el Betis no està tancat un acord. Potser quan Pau sigui més madur el Napoli sigui una bona opció, entre altres motius perquè ara, per substituir a Reina, buscaran segurament un porter més expert". Malgrat les seves paraules, ningú dubta que Pau jugarà el proper club al club andalús, ja que s'han filtrat fins i tot detalls de l'acord que tindria tancat amb el Betis. Ahir mateix, a Ángel Haro, president el l'entitat verd-i-blanca, li preguntaven a Canal Sur Radio per la planificació i els fitxatges de la propera temporada, després de publicarse que Pau ja ha signat fins a l'any 2013, i que el japonès Takashi Inui, que agradava a l'Espanyol, també estaria lligat:  "Des de la finalització de la temporada passada, ja treballem en la propera. A tots els jugadors que queden lliures i són interessants els mirem. Tenim vists a tres o quatre jugadors que volem contractar. El fet d'entrar a Europa podria canviar algun aspecte, però tenim molt avançada la planificació".