AVUI A POL

JAIRO: 'TANT DE BO EL MISTER EM DONI UNA OPORTUNITAT'

22/03/2018
El davanter, en una emotiva roda de premsa en que ha reconegut que ha passat per moments molt difícils, ha afirmat que "si s'enrecordés de mi almenys en una convocatòria li agrairia".

CE Dani Jarque, 14:15h  L'aturada pels compromisos de seleccions, que te a Aarón Martín, que jugarà aquesta nit amb la "rojita" a Belfast enfront d'Irlanda, i Carlos Sánchez i Óscar Duarte, als quals els arribarà demà el torn en el França- Colòmbia i l'Escòcia-Costa Rica respectivament, concentrats amb els seus respectius combinats nacionals, condiciona l'activitat de l'equip a la Dani Jarque. Sense la pressió de  tenir competició el cap de setmana, els homes de Quique Sánchez Flores estan tenint temps per treballar per provar de posar remei a les errades que tan cares van costar el passat dissabte al Villamarín. Tot i que entestar-se a parlar d'Europa com a objectiu real no te ja gaire sentit, l'equip està obligat a mantenir el to competitiu fins el final, i tancar la Lliga amb les millors sensacions possibles cara a la campanya d'abonaments del proper curs, i també amb resultats positius pensant en el tema dels drets televisius que hi són en joc. La sessió ens deixa un ensurt, el que ha donat Leo Baptistao, que ha hagut d'abandonar l'entrenament per unes molèsties; les proves realitzades a confirmen que pateix una lleu contractura muscular a la fàscia lata de la cuixa esquerra, i realitzarà treball individualitzat aquest divendres a l'espera que la setmana vinent pugui incorporar-se a la dinàmica del grup.

Després d'una roda de premsa la d'ahir en que Dídac Vilà va insistir en que en cap cas baixaran els braços en aquest tram final de curs, avui ha desfilat pels micròfons de la Dani Jarque Jairo Morillas; gener passat, i un cop rebuda l'alta mèdica després de la greu lesió al tendó a la cama esquerra que el va portar a passar pel quiròfan a principis del mes de maig de 2017, passava a tenir fitxa del primer equip assignant-li  el dorsal 20, amb el que en teoria estava en condicions de poder entrar en les convocatòries i ser alineat en el que resta de temporada com qualsevol altre jugador. Un premi a la seva constància aquest de recuperar dorsal amb l'Espanyol gairebé tres anys després de la seva primera aventura en forma de cessió, que el va portar primer al Girona i després a Sòria, tot i que la seva participació fins el moment ha estat nul·la. Preguntat per la seva situació, ha destacat que "ha estat un any complicat perquè vinc d'estar aurat set mesos, a més de dos lesions, és complicat però gracies a la gent que m'ha ajudat aquí estic i vull agraïr al club per donar-me la fitxa i poder lluitar amb els meus companys. Acabo contracte al juny, no miro més enllà d'agafar una dinàmica d'entrenaments, agafar bon ritme i trobar-me bé i tant de bo pugui re-debutar i jugar en els 9 partits que quedin. Ja vindrà, si no és aquí serà en un altre costat".

"He passat moments molt complicats però gràcies al cos mèdic, que ha estat amb mi des del primer moment, em torno a trobar bé; és una lesió complicada, he passat moments molts dolents però gràcies  a la gent que m'ha donat cali estic aquí. Espero tenir una oportunitat almenys i poder tornar a jugar. Què donaria per jugar un minut? Ho donaria tot. Si el mister s'enrecordés de mi almenys en una convocatòria li agrairia. Tant de bo pugui tornar a jugar", ha insistit el de Gilena: "Al desembre vaig tenir l'opció de marxar o quedar-me; se'm va donar opció de quedar-me i crec que vaig fer bé per poder recuperar-me aquí. Al final va ser el club qui m'ho va dir, va ser decisió meva i li dono les gràcies a l'entitat".

Sobre si encara confia a tenir minuts en aquesta recta final, admet que no és fàcil: "Tots sabem que la competència és gran, és difícil, l'equip lluita cada dia per guanyar-se un lloc en l'equip; sé que serà difícil però no perdo l'esperança, tant de bo el mister em doni una oportunitat per poder-me retrobar aquí, porto molts ays al club i tant de bo pugui tornar a jugar i igui aquí".

"D'aquesta experiència el bo és que estic aquí, que m'he recuperat i porto dues setmanes amb dinàmica de grup; veure'm un altre cop al camp i amb els meus companys i en un gran club on vull estar", ha insistit el davanter, que no ha deixar de donar les gràcies al cos mèdic i a l'entitat per seu suport en aquest període de temps tan difícil per un professional.  Tant de bo Jairo tingui aquesta oportunitat davant el proper rival en Lliga, l'Alavés, que li porta bons records ja que davant d'ell va fer possiblement el gol més important de la seva carrera; va ser en partit de Copa de la temporada 2014-15 i el conjunt blanc-i-blau va vèncer 1-0 gràcies a una diana seva, la primera com a perico i que li va obrir les portes del primer equip.