AVUI A POL

UN GRAPAT DE JUGADORS, A L'ESPERA DE LA CONTINUITAT DEL TÈCNIC

20/03/2018
Alguns jugadors ja haurien reclamat a la direcció esportiva poder saber alguna cosa, el més aviat possible, per decidir sobre la temporada vinent.

Redacció, 9h No només està en l'aire el futur de Quique Sánchez Flores, sinó també el d'un grup de jugadors que estarien a l‘espera de la decisió que prengui el tècnic madrileny, per buscar una sortida o seguir a L'Espanyol. Com us vam explicar des de Pericosonline, Quique Sánchez Flores es reunirà amb la direcció esportiva a l'abril, data assenyalada per a molts jugadors de la plantilla i cedits, per determinar el seu futur. Alguns dels jugadors que no comptaven per Sánchez Flores van buscar una sortida a l'hivern en forma de cessió i d'altres van decidir quedar-se, en busca d'oportunitats que no han acabat arribant. S'apropa el final de temporada i alguns jugadors ja haurien reclamat a la direcció esportiva poder saber alguna cosa, el més aviat possible, per decidir sobre la temporada vinent.

 

Álvaro Vázquez i Hernán Pérez van sortir cedits el passat gener a Nàstic i Alavés, respectivament; aquest va ser el primer gol del badaloní amb en conjunt grana