AVUI A POL

SÁNCHEZ FLORES: 'ÉS UN DELS POCS DIES ON ENS HEM EQUIVOCAT EN COM EXERCIR LA PRESSIÓ'

17/03/2018
El tècnic blanc i blau admet que l'equip no ha sabut adaptar-se a les condicions del partit i assegura que el futbol "és un joc d'errors". Sobre Pau, diu: "És autèntica mala sort el que ha tingut"

Imprecisions als gols: "El futbol és un joc d'errors. No passa res. Ho reconeixem. Hem tingut un doble error al primer gol i errades bora l'àrea al segon i tercer gol."

S'ha perdut una final? "Plantegem cada partit com una final. Hem intentat fer el millor plantejament possible després d'analitzar molt al rival. Es hem equivocat en la pressió al principi. Era un partit perfectament per jugar 10 contra 7 i al haver entrat els gols ja hem anat per darrere durant tot el partit."

Adeu als objectius: "Tenim  9 partit més per disputar i ho farem amb les majors ganes possibles"

Piatti: "Està lesionat. Tenia molèsties als bessons i l'hem canviat."

Els nervis de Pau López: "Pot passar. En aquesta situació s'ha d'estar més a prop que mai del jugador, que estigui llest pel pròxim partit. Vull pensar que no li ha afectat la pressió. És autèntica mala sort. És més difícil pels jugadors jugar en aquestes condicions i ens ha penalitzat."

Sense idees amb la pilota: "Ens ha costat adaptar-nos. Per com botava la pilota, com es movia de ràpid... ells s'han adaptat molt bé. Els nostres primers controls s'escapaven, els passes... Amb Granero Victor i Carlos volíem tenir control però ho hem pogut fer com als altres partits."

Diferència de pressió entre Betis i Espanyol:  "És un partit difícil. En el moment que no domines el partit, la pilota, vas per darrere... fas coses que et penalitzen. Nosaltres no volíem pressionar als seus 3 centrals però ho hem hagut de fer i allà han trobat els gols. Avui ens hem equivocat. És un dels pocs dies on ens hem equivocat al gestionar la pressió."