AVUI A POL

PAU CENTRA TOTES LES MIRADES

17/03/2018
El fet que estigui a un pas de fitxar pel Betis amb la carta de llibertat sota el braç dona morbo a la seva presència sota pals; és el seu primer examen davant la seva futura afició, la verd-i-blanca.

Redacció, 7:30h Per més que Quique Sánchez Flores no va voler continuar alimentant aquesta la polèmica, destacant, "d'en Pau, ja n’he parlat massa i no vull parlar-ne més”, és inevitable que l'encara porter espanyolista centri les mirades tant de l'espanyolisme com dels seguidors verd-i-blancs, que estaran molt atents  a la seva actuació. Pel gironí, serà un dels seus darrers partits com a titular; de fet, només ha tornat a situar-se sota pals per la lesió de Diego López al Ciutat de Levante, i quan el gallec estigui a punt -sembla just que sigui per l'encontre de l'1 d'abril, davant l'Alavés, i tot apunta a que reapareixeria una setmana més tard, a Mestalla enfront del València- tornarà ja definitivament a la banqueta fins que acabi la Lliga. El fet que estigui a un pas de fitxar pel Betis amb la carta de llibertat sota el braç, per molt que vulgui donar-se-li normalitat, centrarà totes les mirades del xoc. La seva actuació serà primordial per treure quelcom de positiu d'un partit que no es pot perdre, mentre que el seu futur equip es juga fer un importantíssim pas endavant cap a posicions europees, el que dota de morbo el partit. A més, està el fet que l'afició verd-i-blanca examinarà amb lupa el seu duel particular amb Antonio Adán, fins ara indiscutible sota pals, i que davant la negativa dels andalusos a renovar-lo millorant-li les condicions podria marxar, malgrat li resta un any de contracte.

Adán parlava fa un parell dies de la figura de Pau

Pau, que acaba contracte el proper 30 de juny, fitxarà pel Betis les cinc properes temporades, fins a 2023. Ni el club ni el jugador ho han volgut confirmar públicament, però s'apunta que la propera setmana l'agent del jugador, Albert Botines, acabarà d'arreglar a Sevilla els últims serrells d'una operació que es farà oficial quan finalitzi el campionat.