AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit a info@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica.  

✍  Preguntes 

Cal que el Club faci els possibles perquè es pugui anar a l'estadi aquesta temporada?
A fer què?
A patir encara més?
A donar suport i encoratjar a uns jugadors que no és "parteixen" el pit per a una afició que patim i portem fent-ho tota la temporada?
Uns jugadors que, em pregunto, senten els colors?
Que a molts, segur, tant els hi fot una cosa com un altre, mentre els hi arribin els calers a final de mes, i que, segurament, a molts aficionats no els hi serà així?
Si el miracle no es produeix, si el "respirador" no fa efecte. Si no sortim de l'UCI i el desenllaç és que no volem, prefereixo "plorar" el dol a casa, amb la intimitat, amb els meus estimats.
Amb doldrà molt, segur. Alguna llàgrima regalimarà, segur. L'endemà de tot això pensaré que ens hem d'aixecar, segur. Tirar endavant i fer o si més no posar-ho com a objectiu que no ens tornarà a passar, segur.
No vull tornar a l'estadi si els que porten una samarreta amb l'escut del "meu" Club no pateixen a la gespa, com a mínim, la meitat del que pateixo jo.
Salut i força Espanyol.

Josep Casanellas, 22 de juny de 2020


✍  Reflexions en el desconfinament

La pandèmia provocada pel coronavirus productor de la Covid-19, va caure sobre el món penyístic perico com una tempesta tropical. Així es van haver de suspendre, entre d'altres, tres dels actes als que tenia previst assistir. Em refereixo a la calçotada organitzada pels amics de la Penya de Martorell, l'Aplec de Penyes que s'havia de celebrar a Avià, organitzada per la Penya Pericos del Berguedà i la mongetada dels amics de la Penya d'Argentona. Espero que la temporada vinent aquests actes es puguin dur a terme i reviure amb ells els entranyables moments entre pericos i bons amics que caracteritzen aquests actes.

No vull oblidar que el Col·lectiu BiB Roger de Llúria, del qual em plau formar-ne part, vam haver de suspendre la concessió del 4t Trofeu al Perico Almogàver. Aviam si les circumstàncies sanitàries ens permeten l'any vinent reemprendre aquest acte.

Pel que fa a l'aspecte esportiu, en l'estranya represa de la lliga (per les múltiples prevencions de tipus sanitari i l'absència de públic en els partits), el nostre equip semblava haver retornat amb un altre caire. Amb una sensible millora tant en el joc defensiu com en l'ofensiu. Això ens va portar una victòria davant de l'Alavés i un brillant empat, a domicili, amb el Getafe. No obstant, després del lamentable partit jugat i perdut, al nostre estadi, dissabte passat enfront de la U.D. Levante, l'Espanyol s'ha col·locat a 5 punts de la salvació. Van reaparèixer les carències de l'equip en els aspectes que semblaven haver millorat.

Ara jo espero que passi el que passi d'aquí al final d'aquesta convulsa temporada, mai no es pugui dir que els jugadors de l'Espanyol no han fet els impossibles, amb la seva lluita, per a evitar el descens a segona divisió.

Jordi Príncep
Barcelona, 21 de juny del 2020 

<< Tornar Fer comentari 1424 | 0 | Imprimir | Enviar


 08/07/2020 Cartes al director
 26/06/2020 Cartes al director
 05/06/2020 'Entrevista amb falsedats'
 09/05/2020 Un club com els altres
 09/04/2020 'No em vull callar!!!'
 07/03/2020 'Imatge del club'
 26/02/2020 'Qui va dir por???'
 31/12/2019 'Nit de tv'
 03/12/2019 'Cal reaccionar per salvar el club'. 'Tothom n'és responsable'
 30/09/2019 'Ens treuen la il·lusió'. 'Sí, nos quitan la ilusión'
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 13