AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit a info@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica.  

CAL REACCIONAR PER A SALVAR EL CLUB

Després de l'esperpèntica desfeta i actuació davant de l'Osasuna, la situació de l'Espanyol s'ha posat, si ja no ho estava, negra, molt negra. No es poden rebre quatre gols, a casa, quan t'hi'estàs jugant el futur.

Es va desaprofitar el fet d'haver-se avançat en el marcador i el de jugar contra 10 a partir de l'1 a 2. Machín va esclatar, contra els jugadors, al final del partit. Servirà de quelcom??? O encara enrarirà més l'ambient del vestidor que prou enrarit deu estar ja.

Quan un club que es troba amb problemes,i com és el cas de l'Espanyol, ja ha gastat la bala del canvi d'entrenador què més pot fer???

Alguns jugadors del nostre equip no estan donant la talla en aquests moments tan preocupants.

Cal salvar l'Espanyol, però què hi podem fer nosaltres si ni directius, ni direcció esportiva estan encertats en les seves decisions??? A més a més, en la seva esbojarrada cursa cap a l'infern, els nostres jugadors sembla que vulguin establir un rècord negatiu de puntuació.

Sr. Chen, reaccioni, encara que només sigui pensant en la seva butxaca, eviti el drama del descens a segona!!!

I malgrat tot, una cosa està segura, bé sigui a primera o a segona, jugant l'Europa League o jugant la Copa Catalunya, els incondicionals pericos, els que hi som a les dures i a les madures, seguirem sent de l'Espanyol i anant a l'estadi encara que tots els antecedents diguin que difícilment veurem un bon futbol.

Jordi Príncep
Barcelona, 2 de desembre del 2019


TOTHOM N'ÉS RESPONSABLE

Ahir vam tornar a perdre a casa, derrota (2-4), davant de l'Osasuna, un Osasuna que va jugar des del minut 52 amb 10 homes i va ser capaç de fer dos gols perquè davant tenia un Espanyol que a hores d'ara és un equip trencat, sense esma, previsible, amb una moral més que fràgil i sense ni direcció esportiva ni direcció executiva, creiem que ha arribat l'hora de demanar responsabilitats a tots els qui ens ha portat a aquesta situació que frega el dramatisme. Segons per la cua i a 5 punts del primer equip (Mallorca), que marca la salvació i amb un calendari que ens assenyala els pròxims enfrontaments contra Real Madrid i Barça.

Demanem responsabilitats a alguns jugadors del nostre equip que demostren partit rere partit no ser mereixedors de vestir la gloriosa samarreta blanc-i-blava; en demanem a la direcció esportiva per no haver sabut fitxar amb criteri i haver errat estrepitosament en algun dels fitxatges de l'estiu; i en demanem al president i al seu consell d'administració que es miren la situació amb una irritant passivitat i que malgrat la paupèrrima situació de l'equip, segueixen dient que es fitxarà, però que no hi ha diners per a llançar la casa per la finestra.

Un cop ressenyats els nostres motius i les nostres sensacions davant de la més que preocupant situació del nostre primer equip, pensem que ha arribat l'hora de demanar responsabilitats compartides a tots els culpables, per acció o omissió de portar l'equip a una de les situacions més greus dels darrers anys i tot això en una temporada que havia de ser , pel retorn a Europa, la temporada de la il·lusió renovada.

Sr, Chen Yan-Seng, reaccioni i inverteixi en fitxatges; Sr. García Pont dimiteixi si no es veu capaç de redreçar un vaixell que s'enfonsa i senyors Rufete i Perarnau, dimiteixin per no haver sabut fitxar amb l'encert necessari per a compensar mínimanent les baixes de Borja Iglesias i Mario Hermoso.

Mentrestant, nosaltres no deixarem d'anar al camp, no deixarem sol un equip que ens estimem i seguirem demanant a tots els socis i aficionats que segueixin anant a l'estadi a animar l'equip. Perquè només entre tots, ens en sortirem.

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
2 de desembre del 2019

<< Tornar Fer comentari 13493 | 0 | Imprimir | Enviar


 26/06/2020 Cartes al director
 22/06/2020 'Preguntes'
 05/06/2020 'Entrevista amb falsedats'
 09/05/2020 Un club com els altres
 09/04/2020 'No em vull callar!!!'
 07/03/2020 'Imatge del club'
 26/02/2020 'Qui va dir por???'
 31/12/2019 'Nit de tv'
 30/09/2019 'Ens treuen la il·lusió'. 'Sí, nos quitan la ilusión'
 20/09/2019 'Aquest és el camí'
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 13