AVUI A POL

Des de Montjuïc per César Santos

Ha de ser la primera gran setmana

L'Espanyol afronta una setmana molt important per l'estat d'ànim de la parròquia perica. Als dos primers partits de lliga, no hem vist a l'equip sentir-se còmode sobre  la gespa i gairebé no hem generat cap perill. No obstant això, l'equip té ara una oportunitat per esvair dubtes i tenir els aficionats contents i tranquils durant, almenys, dues setmanes.

Per aconseguir això, s'han de guanyar els dos partits que tenim aquesta setmana. Especialment, el que jugarem dijous. Tots tenim clar que l'objectiu principal és superar l'eliminatòria, però tot el que no sigui guanyar deixaria un gust amarg de boca a tots els pericos, ja que tenim equip suficient per a no passar penúries a Ucraïna. Estar divendres al sorteig serà una gran motivació pels espanyolistes, que fa anys que no sentim aquesta tensió tan agradable que suposa estar al sorteig de la fase de grups de l'Europa League.

Si l'equip és capaç d'arrodonir la setmana guanyant el Granada i aconseguint la primera victòria en lliga, estaríem parlant de la primera gran setmana de la temporada. Ens permetríem luxe de passar les dues setmanes següents, on no hi ha competició, en un punt àlgid de motivació i traient-nos de sobre el neguit que ens han deixat els dos primers compromisos de lliga.

És imprescindible aconseguir dues victòries aquesta setmana i sumar quatre punts de nou possibles, la mateixa xifra que teníem a la jornada tres de l'any passat. A més, ara ve una aturada de seleccions que permetrà a l'equip tenir dues setmanes per acabar d'adaptar-se al que els hi demana Gallego. Seria idoni reprendre la competició després de la tornada classificats per Europa, en una situació sense urgències quant a punts a la lliga i amb l'equip més o menys acoblat a la idea del míster. 

César Santos

@cesarsg96      


 02/10/2019 Anem set partits tard
 19/09/2019 Una nova oportunitat
 02/08/2019 La eclosión de Víctor Gómez
 04/07/2019 Enor'mae'
 28/06/2019 La inflexibilitat més hermosa
 19/06/2019 Faletista per sempre
 14/06/2019 Més marge suposa més seny
 01/06/2019 Adéu, que hem de continuar
 22/05/2019 Més vius que mai
 16/05/2019 Ara ens toca a nosaltres!
1 | 2