AVUI A POL

Sarriá 82 per Néstor Rives

Objectiu: Europa?
Abans de començar l'article, vull demanar uns segons de silenci a cada un dels lectors per la trista notícia que ens va arribar en el dia d'ahir sobre la mort de Jordi Puyaltó. Una autèntica institució i un gran historiador i col·leccionista del RCD Espanyol de Barcelona. Gent com en Jordi dignifiquen encara més aquests colors i aquest escut. Una abraçada molt forta a tota la família i amics. Des d'avui, el cel és una mica més blanc i blau. D.E.P

Ara sí, a quatre punts d'Europa i a deu (onze amb el gol average) de la zona de descens. A falta de dotze jornades per finalitzar el campionat de lliga i després de posar punt final d'una vegada per totes a la mala ratxa de resultats, l'equip està recuperant sensacions i ja són cinc els partits consecutius que portem sense conèixer la derrota. Això ens ha portat novament a poder tornar a mirar cap a dalt i per què no, a tornar a parlar de la paraula que tanta por ens fa com és 'Europa'. I és que en aquestes últimes setmanes hem estat sotmesos a una autèntica muntanya russa de sentiments i emocions. Passant pel golàs de Darder al 95, tornant a invocar la febre del darderisme, aconseguint el gol més ràpid de la lliga, l'aturada del penal de Diego López, el primer gol de Wu Lei i la famosa onada.

De mica en mica estem recuperant l'essència i les sensacions de les primeres jornades i al camp es torna a respirar una connexió màgica entre l'equip i l'afició.

Sobre el paper, tots sabem que el calendari que tenim per endavant no és gens fàcil, però és per això que des d'aquí demano unitat per remar tots junts en la mateixa direcció, de seguir confiant en aquest grup de jugadors i en aquest cos tècnic i de tornar a fer de casa nostre, un fortí. Part de les opcions que tenim per mirar cap a Europa impliquen seguir sent forts a Cornellà, on per cert, som el tercer millor equip com a local.

Dit això, aquest divendres tenim una primera prova de foc a San Mamés. Això sí, sense tres dels nostres jugadors més importants. Un d'ells, el nostre capità, lesionat de llarga durada, i on des d'aquí, li vull enviar una forta abraçada i desitjar-li una ràpida recuperació. No tinc cap mena de dubte que tornaràs més fort que mai. Blanc de cor i blau d'esperit, David.

Néstor Rives

@NestorRives7