AVUI A POL

Sarriá 82 per Néstor Rives

Cap a on anem?

Un cop finalitzada la 25ª jornada de primera divisió, ens trobem en una situació un pèl estranya, però al mateix temps, en una situació en la qual tots els pericos estem totalment acostumats.

En terra de ningú. I mai millor dit, ens trobem exactament a set punts de les posicions que donen accés a Europai també a set punts de baixar a segona divisió. Arribat aquest moment, el cos tècnic, juntament amb tots els jugadors haurien de plantejar-se quin és l'objectiu real d'aquest club a hores d'ara i lluitar-lo fins a l'últim dels minuts. És obvi que l'objectiu real implica salvar la categoria com més aviat millor. Quan dic 'lluitar-lo' em refereixo a demostrar-ho en cada una de les accions del camp, a no donar una sola pilota per perduda, a no abaixar els braços en cap moment del partit, a mantenir la concentració al màxim i anar des del primer minut per la victòria, costi el que costi.

Hem arribat a un punt de la competició on ja no em val qüestionar la figura de l'entrenador, on m'és igual si juguem un 4-3-3, un 4-4-2 o un 3-5-2. Ha arribat el moment d'estrènyer-se fort el cinturó i que cada jugador assumeixi responsabilitats en el terreny de joc i que per primer cop en aquesta temporada, o així ho veig jo, el caràcter i la lluita s'imposin a la pissarra o a la possessió.

Som molts els que patim i no ens mereixem veure certes actituds com les dels famosos dies del Getafe, el dilluns fatídic d'Ipurua, o sense anar més lluny, la segona meitat de l'altre dia a casa contra el Huesca (últim classificat, cal recordar-ho).

Què volem fer? Volem seguir en terra de ningú i acabar la temporada sense pena ni glòria una vegada més? Volem intentar treure el cap i mirar cap amunt tan aviat com es pugui?, o volem estar rondant les zones de descens fins a les últimes jornades? Tot això ho sabrem aquest dissabte a les 15h. No ens val res més que la victòria.    

Néstor Rives

@NestorRives7