AVUI A POL

Per la banda per Òscar Julià

Mediocritat sense frens

Dissabte al matí em vaig trobar un perico i em va dir que tenia la sensació que Quique Sánchez Flores va boig perquè el facin fora - amb la corresponent indemnització, és clar. M'ho deia l'endemà d'haver assistit a l'enèsima demostració de mediocritat de l'equip, aquesta vegada al camp del Depor, amb la posterior roda de premsa d'un entrenador que se'ns riu a la cara.

L'única explicació racional que trobo a la vergonyosa actitud de l'entrenador tant a la banda com a les sales de premsa és que encara no ha pogut pair que no el deixéssim marxar al potentíssim Stoke City ara fa unes quantes setmanes. I s'està cobrant la venjança en forma de plantejaments lamentables de partits, declaracions que insulten la intel·ligència, titularitats de jugadors que haurien d'estar a la grada i jugadors joves que no van ni convocats. Tot comptant els dies que manquen per deixar-nos tirats sense cap mena de sentiment de culpa ni d'autocrítica.

Els resultats i l'actitud de l'equip està arrossegant l'afició a una tantsemenfotisme preocupant, perquè del passotisme a la deserció hi ha mig pas. Per cert, un pas que molts ja han fet preferint no anar a fer penitència a Cornellà. La mediocritat s'ha apoderat de tots i pràcticament ni ens queixem perquè ens arrosseguem tres posicions per sobre del descens sense cap mena d'esma, sense pena ni glòria. Assumim que entre el porter i el davanter centre en tenim prou per mantenir-nos. Que Diego López ho aturi tot i Gerard Moreno marqui l'única oportunitat que tingui cada partit. I d'empat en empat fins que s'acabi la tortura.

Fins i tot he arribat a pensar, en un atac que reconec del tot irracional, que potser seria bo que algun dels equips que estan en descens guanyés un parell de partits seguits i ens posés la por al cos. Potser seria la manera de sentir alguna cosa, encara que fos pànic de no baixar. Però no, sembla que no patirem i viurem condemnats a una mediocritat que va augmentant sense frens.

@OscarJulia

Facebook

Blog


 19/05/2019 Aprofitar l'onada
 13/05/2019 Els últims 8 partits
 08/04/2019 De víctimes i culpables
 21/03/2019 Incrementar els ingressos
 21/02/2019 De bons i dolents
 22/01/2019 Invariablement mediocres
 15/01/2019 Mantenir-se és innegociable.
 30/12/2018 El procés inexistent
 23/12/2018 L'Espanyol d'Schrödinger
 09/12/2018 Un altre derbi ridícul
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 27